Dentiss Logo

Bersay, Türkiye'nin En İyi İletişim Danışmanlığı Şirketi Seçildi

Bersay, The Holmes Report'un belirlediği SABRE Ödülleri kapsamında "Türkiye'nin En İyi İletişim Danışmanlık Şirketi" seçildi.
09.05.2014       12.29.02

DİŞSİAD’ın da birlikte çalıştığı Bersay, iletişim sektörünün global ölçekte referans kaynaklarından biri olan The Holmes Report'un belirlediği SABRE Ödülleri kapsamında "Türkiye'nin En İyi İletişim Danışmanlık Şirketi" seçildi.

Sektörün farklı hizmet dallarını, bulunduğu coğrafyaya göre kategorilendirip araştıran ve elde edilen bulgulara göre puanlayan SABRE Ödülleri'nin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMA) bölgesi birincileri açıklandı.

Türkiye, gelişen rekabetçi şartları ve büyüyen ekonomisiyle ülke kategorisinde ilk kez ödül kapsamında bağımsız olarak yer aldı.

Holmes Report'un, iletişim danışmanlığı şirketlerinin büyüme hızı, yapısı, iş performansı, yaratıcı iş üretme kapasitesi, müşteri portföyü ve sektörden toplanan referanslarla oluşturulan "raporlama kartları"nın değerlendirilmesi sonucu Bersay İletişim Danışmanlığı, "Yılın En İyi Danışmanlık Şirketi" olarak tescillendi.

Bersay İletişim Danışmanlığı, geleneksel halkla ilişkiler hizmetinin yanı sıra, dijital medya, etkinlik yönetimi, sağlık ve iyi yaşam gibi uzmanlık isteyen alanlarda, Bersay İletişim Enstitü ile de sosyal sorumluluk alanında hizmetler veriyor.

Ödüller, 20 Mayıs'ta Londra The Roundhouse'da gerçekleştirilecek törenle takdim edilecek.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.