Dentiss Logo

Bebekler Bunu Sevecek

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun 0-5 yaş arası bebekler için temel ağız bakımı sağlayan diş fırçası ISSA Mikro, çocukların hassas diş etlerine nazikçe masaj etkisi yapıyor.
09.06.2020       14.29.42

Ağız ve diş sağlığının temelleri, bebeklik döneminde atılıyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, bu süreçte ISSA Mikro ile ebeveynlere destek oluyor. 0-5 yaş arası bebekler için temel ağız bakımı sağlayan diş fırçası, bakteri oluşumuna dirençli, hızlı kuruyan, gözeneksiz silikondan yapıldığı için naylon fırçalara göre 10 bin kata kadar daha az bakteri taşıyor. Ultra hijyenik fırça başlığı, çocukların diş minesini çizemeyecek ve diş etine zarar vermeyecek yumuşak ve esnek silikon fırça uçlarından oluşuyor. Bebeğin diş çıkarma sürecinin başından itibaren kullanılabilen ISSA Mikro, diş çıkarma ağrılarını rahatlatırken besin parçaları ve kalıntılarını temizleyerek ağızdaki bakterilerin azalmasına yardımcı oluyor.

Çocuklara dişlerini fırçalamayı eğlenceli ve güvenli bir şekilde öğreten fırça, dakikada 6.000 narin titreşimle ve iki ayrı moduyla hem dişleri temizliyor hem de diş etlerine masaj yapıyor. Ürün, 5 yaşına kadar bebeklerin hassas diş etlerine tahriş etmeden nazikçe masaj yaparken hassas temizlik sağlıyor.

Fırçalama modu sayesinde dişleri aşındırmadan etkili bir biçimde temizlerken, sahip olduğu masaj modu ile diş etlerini rahatlatıyor. BPA ve ftalat içermeyen tıbbi kullanıma uygun, hijyenik silikondan yapılan diş fırçası, su geçirmediği için banyoda kullanılabiliyor. Başlığı çıkarılmadığı için bebekler için güvenli olan ISSA Mikro, Trendyol’da satışa sunuluyor.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.