Dentiss Logo

Bayındır Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Kliniği Hizmete Başladı

Türkiye İş Bankası grup şirketleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu, 29 yıllık tecrübesi ile Bayındır Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde hizmet vermeye başladı.
19.01.2021       11.28.38

Türkiye İş Bankası grup şirketlerinden Bayındır Sağlık Grubu, Ağız ve Diş Sağlığı Kliniklerinin yedincisi ile büyümesini sürdürüyor. Ankara’da Bayındır Söğütözü Hastanesi ve Bayındır Kavaklıdere Hastanesi, İstanbul’da Bayındır İçerenköy Hastanesi, Bayındır Levent Tıp Merkezi’nin yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş, Şirinevler, İş Kule, İçerenköy ve İzmir Alsancak olmak üzere 6 farklı lokasyonda sağlık hizmeti sunan Bayındır Diş Klinikleri’nin en yeni halkası Bayındır Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği hizmete girdi.

Bayındır Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde, yaklaşık 400 metrekarelik ferah bir alanda 5 adet tam donanımlı diş tedavi ünitesi bulunuyor. Klinikte, ağız, diş ve çene hastalıkları alanındaki her vaka için dijital panoramik ve periapikal görüntüleme sistemleriyle teşhis ve tedavi planlaması yapılıyor. Oral diagnoz, ortodonti, periodontoloji, endodonti, konservatif diş tedavisi, pedodonti, çene ve ağız cerrahisi, protez ve estetik diş hekimliği branşlarında hizmet verilen Bayındır Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde, koruyucu diş hekimliği uygulamaları da sunuluyor.

Bayındır Diş Kliniklerinde, pandemi koşullarına uygun gerekli enfeksiyon kontrol önlemlerinin ve eğitimlerinin yanı sıra ekstraoral dental vakum cihazı gibi teknolojik tedbirler de alınarak hizmet sunulmakta. Pandemi döneminde alınan etkili kararlar ile hastalar ve sağlık personeli, en üst seviyede korunmaktadır. Ayrıca hastalar kliniğe alınmadan önce HES kodu kontrolü de yapılmaktadır.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.