Dentiss Logo

“Basitleştir” Felsefesi ile Yeni MIS İmplant Sistemleri

Mis Dent diş hekimlerine yeni implant sistemlerini sunuyor. MIS C1 İmplant Sistemi, DSM’ye sahip konik bağlantı ve anti-rotasyon kilit mekanizmasını birleştiren bir implant. Seven İmplantları ise internal hex bağlantısı ile implant ve abutment arasında mükemmel bir uyum sağlayarak mikro hareketleri minimize ediyor.
21.12.2012       13.45.58
MIS C1 İmplant Sistemi: DSM’ye sahip konik bağlantı ve anti-rotasyon kilit mekanizmasını birleştiren bir implanttır. MIS C1 implant sistemi; konik formdaki gövdesi, kendinden yiv açma özellikleri, platform switching tasarımı ve renk kodları ile karakterize edilmiştir. MIS’in “basitleştir” felsefesini takip ederek C1 kombine bir paket içerisinde sunulmaktadır. Bu paket içerisinde tek kullanımlık son frez, kapama vidası ve geçici protez için bir plastik abutment bulunmaktadır. Paket, kliniğinizde karşılaşabileceğiniz tek aşamalı implantasyon, çift aşamalı implantasyon ya da immediat yükleme işlemlerine uygundur. C1 implantları kapsamlı bir AR-GE çalışmasının sonucudur. Cerrahi ve çok çeşitli klinik prosedürlere uygun sistemi ile güvenilir, uzun vadede başarılı sonuçları kısa sürede yakalamanızı sağlar.

Seven İmplantları: İnternal hex bağlantısı ile implant ve abutment arasında mükemmel bir uyum sağlayarak mikro hareketleri minimize eder ve kemik rezorbsiyonunu düşürür. Mikro halkaları implant boyun bölgesinde kemik rezorbsiyonunu azaltarak kemik – implant temasında önemli bir artış sağlar. Ürünün yüzey özellikleri:  Seven implantlarının yüzeyleri kumlama ve asitleme teknikleri ile pürüzlendirilmiştir. MIS’in geniş ürün yelpazesinde implant cerrahisinde karşınıza çıkabilecek her türlü zor durumda yaratıcı ve kolay çözümler sağlayacak cerrahi kitler ve ara parçalar mevcuttur. Misdent, Tel: 0212 237 40 75
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.