Dentiss Logo

Bakırköy Belediyesi’nden Ücretsiz Hizmet

Yaklaşık bir buçuk sene önce Osmaniye Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Bakırköy Belediyesi Çocuk Ağız-Diş Sağlığı Merkezi faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam ediyor.
16.05.2013       14.06.03
İstanbul Bakırköy’de bulunan ilköğretim okulları öğrencilerine ücretsiz hizmet veren Merkez, geçtiğimiz günlerde önemli ziyaretçilerini ağırladı. CHP İl Meclis Üyeleri, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bakırköy İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri’nin ziyarette bulunduğu Ağız-Diş Sağlığı Merkezi’ni Bakırköy Belediyesi Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun ve Sağlık İşleri Müdürü Dr. Faruk Yıldız gezdirdi. Ziyaretçiler, Merkez hakkında bilgiler alarak çalışmaları inceledi.

Ziyaretle ilgili olarak Sağlık İşleri Müdürü Dr. Faruk Yıldız '”Ağız ve diş sağlığı, ülkemizde ihmal edilen ve ulaşılması her zaman kolay olmayan hizmetlerdendir. Ağız ve diş sağlığı konusunda ilköğretim düzeyinde yapılan eğitim ve kontroller; erken yaşta bilinç oluşturmanın yanında sorunların erken tanısı, tedavisine de olanak sağlamaktadır. Oldukça modern donanımlı bu ünitemizin İstanbul'da ve Türkiye genelinde benzeri çok azdır. Bu ünitede verilen birinci basamak ağız-diş sağlığı hizmetleri Ataköy, Yeşilköy, Kartaltepe ve Şenlikköy Sağlık Birimleri’nde BAKKART sahibi yetişkin kentlilerimize de verilmektedir.” dedi.

Merkez’de ağız ve diş muayenesi, diş tedavisi (dolgu, diş temizliği, koruyucu uygulama, kanal tedavisi, flor uygulaması, simantasyon), ağız ve diş sağlığı eğitimi, genel sağlık muayenesi, röntgen ve psikoloji hizmetleri sunuluyor.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.