Dentiss Logo

Bakanlık, Kayıt Süresini Uzattı

Sağlık Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı duyura göre; Bakanlık sistemlerine kaydı olmayan hekimlerin 17 Ağustos’a kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.
23.07.2012       11.56.58

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 21 Haziran’da valiliklere yazı göndererek İl Sağlık Müdürlüklerince uygunluk belgesi düzenlenmiş özel diş hekimliği muayenehane, müşterek muayenehane, ağız diş sağlığı poliklinik ve merkezlerinin Bakanlık Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) ve Özel Sağlık Kuruluşları Yönetimi Sistemi (SKYS) kayıtlarının yapılacağını duyurdu. Buna göre; bahsi geçen sistemlere hekimlerin kaydolabilmesi için öncelikle Doktor Bilgi Bankası’nda (DBB) kayıtlarının bulunması şart. Müdürlük tarafından kayıtların 17 Ağustos’a kadar devam edeceği bildirilirken diş hekimleri, öncelikle Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden DBB’ye kayıtlı olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor.
 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.