Dentiss Logo

Azerbaycan’da Ortodonti Konferansına Davetlisiniz

Ortodonti alanındaki son gelişmelerin paylaşılacağı Azerbaycan Ortodonti Derneği 1. Uluslararası Konferansı, katılımcıları 20-21 Ocak 2023 tarihlerinde hem bilimsel bir etkinliğe hem de kardeş ülke Azerbaycan’ı keşfetmeye davet ediyor.
23.12.2022       11.18.41

Azerbaycan Ortodonti Derneği, 20-21 Ocak 2023 tarihlerinde, Bakü Marriott Absheron Hotel'de, "From Inception to Retention" konulu 1. Uluslararası Konferansı’nı düzenleyecek.

Azerbaycan Ortodonti Derneği 1. Uluslararası Konferansı’nda sunumlar alanında saygın bilim insanları tarafından yapılacak. Sidney Üniversitesi (Avustralya) Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mehmet Ali Darendeliler, Leeds Üniversitesi'nden (İngiltere) Dr. Simon Littlewood ve Sidney Üniversitesi'nden (Avustralya) Dr. Öykü Dalcı tecrübelerini, meslektaşları ile paylaşacak.

Katılım ücretinin 5200 TL olduğu bilimsel etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için 994503263151 numaralı WhatsApp ile irtibata geçmek mümkün. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, Azerbaycan’a vizesiz seyahat edebildiğini de hatırlatmakta yarar var. “Rüzgarlı şehir” anlamına gelen Bakü’de, iç içe geçen tarihi ve modern yapılar, Azeri Mutfağına has lezzetler ve şehrin simgelerinden Kız Kalesi de bu yolculuğa çıkmak için başlı başına birer sebep olabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.