Dentiss Logo

Artistik Dental Fotoğraflar IDS 2017’ye Gidiyor

“Artistik Dental Fotoğraf Yarışması”ndaki fotoğraflar IDS 2017’ye götürülecek. Başvuru kapsamının genişletildiği etkinliğe dental fotoğrafçılığa ilgi gösteren diş hekimi ve teknisyenler fotoğraf gönderebiliyor...
16.12.2016       17.11.19
DİŞSİAD sponsorluğunda ve EDAD çatısı altında düzenlenen ve IDEX 2016’da sergilenen “Artistik Dental Fotoğraf Yarışması”ndaki fotoğraflar IDS 2017’ye götürülecek. Hazırlıkların devam ettiği etkinlikte kapsam genişletildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD) çatısı altında “Artistik Dental Fotoğraf Yarışması” düzenlendi. Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışmaya katılan fotoğraflar, IDEX 2016 Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nda sergilendi.

Dental fotoğrafçılığa ilgi gösteren diş hekimi ve teknisyenlerin, dental fotoğrafçılığın duayeni olarak bilinen Dt. Ömer Engin’in yöneticiliğini yaptığı “Dijital Dental Fotoğraf” sosyal medya kapalı grubuna fotoğraf göndererek yapılan yarışmada seçilen fotoğrafların “Photobook-Artistik Dental Fotoğraf Kataloğu” haline getirileceği ilan edilmişti. Katalog hazırlanmaya devam ediyor.


Katalog VYG Tarafından “Prestij Kitapları” Kategorisinde Yayımlanacak

DİŞSİAD sponsorluğunda hazırlanacak olan Artistik Dental Fotoğraf Kataloğu, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından yayımlanacak. VYG'nin “Prestij Kitapları” kategorisinde hazırlayacağı Photobook, 07-09 Şubat tarihlerinde Dubai'de yapılacak olan 21. AEEDC Fuarı'na ve 21-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 37. International Dental Show (IDS)’a götürülecek.

Hem AEEDC hem IDS'te Vestiyer Yayın Grubu tarafından dağıtılacak olan kataloğun tanıtımına, dünyanın en güçlü, en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) da destek veriyor.


Photobook’ta Sizin de Fotoğrafınız Yer Alsın

Artistik Dental Fotoğraf Kataloğu’nun hazırlıkları hızla devam ediyor. Kataloğun içerisinde Artistik Dental Fotoğraf Yarışması’nda seçilen fotoğrafların dışında gönderilecek yeni fotoğraflar da bulunacak.

Fotoğraf kabulleri Dt. Ömer Engin tarafından yapılacak. Son fotoğraf kabul tarihi, 28 Aralık 2016 olarak belirlendi.

Fotoğraflarınızı Nasıl Göndereceksiniz?

Katalogda “Artistik Dental Fotoğraf”larının bulunmasını isteyen Türkiye’de mesleğini icra eden diş hekimleri ve diş teknisyenleri, fotoğraflarını [email protected] adresine gönderebilirler. Dt. Engin, katılımcıların istedikleri kadar fotoğraf gönderebileceğini, fotoğraflarda Photoshop sınırlaması olmayacağını ancak portre fotoğraflarının kabul edilmeyeceğini belirtti.

Yayın ve Telif Hakkı Bilgilendirmesi

Katalog için gönderilecek fotoğrafların yayımı ve telif hakkı ile ilgili açıklamalar ise şöyle:

Fotoğraflar, EDAD arşivinde saklanacaktır. Fotoğraflar, sahiplerinin isimleri belirtilmek kaydı ile her türlü tanıtım amaçlı kullanım hakkına sahip olunacak ve telif ücreti ödenmeyecektir. Katılımcılar, ödül ve sergileme alan fotoğraflarının sergi, elektronik ortamlar, internet ve kataloglarda kullanılmasını kabul ederler. Gönderilen fotoğrafların tamamı katılımcı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı ihlallerinin tüm hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir.

Gönderilen fotoğraflarda görünebilecek hastaların veya kişilerin, fotoğrafının çekilmesine ve bir yarışmaya gönderilmesine, fotoğrafın internette, her türlü elektronik ortamda ve basılı yayın organlarında yayınlanmasına izin verdikleri kabul edilir. Söz konusu kullanımlardan dolayı ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların tüm sorumluluğu yarışmacıya aittir. Katılımcılar tüm katılım koşullarını aynen kabul etmiş sayılacaktır.

“Artistik Dental Fotoğraf”lardan oluşan katalog, Şubat 2017 Dubai Fuarı’nda ve IDS 2017’de tanıtılarak dağıtılacaktır.

Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.