Dentiss Logo

Artistik Dental Fotoğraf Sergisi Düzenleniyor

DİŞSİAD sponsorluğunda ve EDAD çatısı altında düzenlenen “Artistik Dental Fotoğraf Yarışması”ndaki resimler IDEX 2016’da sergilenecek.
04.04.2016       15.02.56
Geçtiğimiz aylarda Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD) çatısı altında “Artistik Dental Fotoğraf Yarışması” düzenlendi. Yarışma, Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan fotoğraflar, IDEX 2016 Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nda sergilenecek.

Dental fotoğrafçılığa ilgi gösteren diş hekimi ve teknisyenler, EDAD çatısı altında düzenlenen “Artistik Dental Fotoğraf Yarışması”na katıldılar. Fotoğraflar, dental fotoğrafçılığın duayeni olarak bilinen Dt. Ömer Engin’in yöneticiliğini yaptığı “Dijital Dental Fotoğraf” sosyal medya kapalı grubuna gönderildi. DİŞSİAD’ın sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın duyurulması ve fotoğrafların seçilmek üzere toplanması Dt. Ömer Engin tarafından yapıldı. Yarışma için fotoğraf gönderimi 28 Mart tarihinde sona erdi.

Dijital Dental Fotoğraf grubuna üye diş hekimleri tarafından yapılan oylamalar sonucunda seçilen 70-80 dental fotoğrafın IDEX 2016 fuarında sergilenmesine karar verildi.

Fotoğraflar, 14-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan IDEX Fuarı’nın sergi alanında gösterilecek.

Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.