Dentiss Logo

Artık Kulakları Üşümüyor...

T-Genç, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğrenci Konseyi öncülüğünde, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğrencileri ile akademisyenlerinin destek verdiği ''Kulağın Üşümesin Kardeşim'' projesi kapsamında hazırlanan 250’şer adet eldiven, atkı, bere ile 500 çift çorap, Van'ın Erciş ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Karlıyayla Köyü İlköğretim Okulu'na ulaştı.
27.03.2014       18.18.00
 İKÇÜ’den Van’a uzanan sıcak dost eli

 

Türkiye'nin birçok ilinde teşkilatlanmasını tamamlayan Türkiye Öğrenci Konseyi'nin ortak gençlik yapılanması olan T-Genç, farklı projeleriyle üniversite gençliğini anlamlı projelerle buluşturmaya devam ediyor. T-Genç,''Kulağın Üşümesin Kardeşim'' projesiyle de farkındalık oluşturarak birçok ilimizde köy okulları öğrencilerine anlamlı bağışlarda bulunuyor.


T-Genç, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğrenci Konseyi öncülüğünde, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğrencileri ile akademisyenlerinin destek verdiği ''Kulağın Üşümesin Kardeşim'' projesi kapsamında hazırlanan 250’şer adet eldiven, atkı, bere ile 500 çift çorap, Van'ın Erciş ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Karlıyayla Köyü İlköğretim Okulu'na ulaştı.

 

"Birçoğunun atkısı beresi yoktu"

Toplam 1250 malzemeden oluşan hediye kolileri, Karlıyayla İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 250 öğrenci tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Okul yetkilileri, hediye kolilerinin kendilerine ulaştığında, ağır kış koşullarının devam ettiğini ifade ederken; miniklerin genç kardeşlerinden gelen hediyeler karşısında çok mutlu olduklarını belirtti. Öğrencilerden birçoğunun atkısının ya da beresinin olmadığını da söyleyen okul yetkilileri bu anlamlı projeye destek veren herkese teşekkür etti.

 

"Üniversite gençliğinin farkındalık düzeyini arttıracağız"

Projeye İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi olarak katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İKÇÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sümeyye Zehir, “Hedefimiz arkadaşlarımızda sosyal farkındalık düzeyini arttırarak hareketli bir gençlikle yeni projeler geliştirebilmek'' diye konuştu. Zehir, “Projenin başından bu yana bizlere destekleriyle güç veren üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Galip Akhan'a, rektör yardımcımız Prof. Dr. Tancan Uysal'a, diş hekimliği fakültesi akademisyen ve öğrenci arkadaşlarıma, Karlıyayla İlkokulu idaresine ve değerli öğretmenlerine, T-Genç ekibimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.







YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.