Dentiss Logo

Artık 3B Yazıcılar ile Daimî Kuron Üretebilirsiniz!

Formlabs, Temporary CB reçinesinin başarısının ardından 2020’nin son döneminde dental pazarda büyük ses getirecek yeni malzemesini tanıttı.
04.03.2021       15.12.53

Permanent Crown reçinesi ile tek kuronları, veneerleri, inley ve onleyleri daimî olarak üretilebilmeniz Formlabs ile artık mümkün.

3 boyutlu yazıcılar ile üretilen dental ürünler, konvansiyel CAD/CAM sistemlere göre daha verimli, minimum malzeme kaybı ile doğru ve hassas bir şekilde üretilebiliyor. Yaklaşık 30 dakikada üretebileceğiniz tek bir kuronu, mekanik cilanın sonrasında uygun glaze materyalleri ile makyaj ve rötuşun ardından aynı gün içinde hastalarınıza simante edebileceksiniz. Düşük su emilimi ve pürüzsüz bitim özellikleri sayesinde üretilen restorasyonlar yıpranmaya, renk değişimine ve plak tutulumuna daha dirençlidir.

Formlabs Türkiye distribütörü Btech Innovation, Form3B üç boyutlu yazıcılarda kullanabileceğiniz, hızlı ve uygun fiyatlarda, 4 farklı VITA renk seçeneğinde, seramik doldurucular içeren yüksek dayanıklılıkta, doğru ve hassas şekilde 50 mikron kalınlığında katmanlar halinde üretim yapabileceğiniz biyouyumlu Permanent Crown reçinesinin stoklarına girdiğini bildirdi.

Üretim alanında paradigma değişikliğinin bir parçası olun ve 3 Boyutlu yazıcılar ile tanışın !

Diş hekimleri ve diş teknisyenleri, Formlabs ürünleriyle ilgili demo talepleri için https://www.btech.com.tr/demotalep/ internet sayfasındaki forma DNTL20 promosyon kodunu yazarak firmaya ulaşabilirler.

Btech Innovation: www.btech.com.tr


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.