Dentiss Logo

Antivet® Diş Lekesi Temizleme Kiti

Diş lekelerine hoşçakal dedirten Dünya çapında benzersiz çözüme, kullanımı kolay, hızlı ve verimli, yüksek oranda hasta memnuniyeti sağlayan Antivet® ile ulaşabilirsiniz.
11.11.2020       16.52.31

Antivet® Kit, tütün içilmesinin neden olduğu florozis, renkli soda, şarap ve kahve gibi dış kaynaklı nedenlerle oluşan lekeleri yok etmek için mükemmel bir yardımcıdır. Mineye zarar vermeden, acıya neden olmadan sadece bir seans ile lekeleri kolay şekilde çıkarır.

Kit, ayrıca, florozdan etkilenen dişlerde daha iyi braket yapışmasını sağlamak için ortodonti işlemi öncesi bir tedavi olarak önerilmektedir.

Dişleri izole etmek için ilk önce bir diş bariyeri uygulanır. Daha sonra diş yüzeyine bir fırça veya pamuk rulo ile kit içinde bulunan düşük pH'lı mine temizleme solüsyonu uygulanarak tedaviye başlanır ve solüsyon, leke çıkarılıncaya kadar diş üzerine yavaşça sürülür (bir pamuk rulo ile 1’er dakika aralıklarla 2 veya 3 kez uygulama). Düşük pH solüsyonu, florür iyonlarını floroz bölgeden ayırmaya yardımcı olur. Mine temizleme solüsyonu ile işlemden sonra, yine kitin içinde bulunan nötralize edici çözelti 2 dakika boyunca uygulanır (likit kalsiyum hidroksit)

Esas Group Medikal: www.esasgroup.com


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.