Dentiss Logo

Align Technology

Bulut tabanlı ClinCheck Pro 6.0 ve ClinCheck ‘In-Face’ Görselleştirme hekimlere sağladığımız uçtan uca dijital tedavi platformunun en yeni parçaları ve bulut tabanlı programlamanın kolaylığını, erişilebilirliğini ve görselleştirmenin gücünü temsil ediyor. 2 boyutlu bir yüz fotoğrafını 3 boyutlu tedavi planı ile birleştirerek hastaya özel kişiselleştirilmiş bir tedavi sonucu görseli yaratabilmek doktorların tedavi kabulü alması bakımından iyi bir araç.
29.06.2020       15.26.34

ClinCheck yazılımı doktorlara Invisalign tedavisi süresince planlanan diş hareketlerinin 3 boyutlu modelini sağlıyor. ClinCheck Pro 6.0 ise Invisalign dijital tedavi planlamasını buluta taşıyor, bu sayede güçlü ClinCheck tedavi planlama araçlarını dişhekimlerine laptop, PC ve tablet gibi bir sürü platformdan, her yerde ve her zaman ulaşılabilir kılıyor. Bu sürüm, hastanın yüzünü 3 boyutlu Invisalign tedavi planı ile birleştirerek hastanın sahip olabileceği yeni gülüşün görüntüsünü yaratan dijital bir araç olan yeni ClinCheck “In-Face’’ görselleştirme aracını da kapsıyor.

ClinCheck ‘‘In-Face’’ özelliği dişhekimlerine dijital tedavi planlamasında destek olmak ve hastalara kişiselleştirilmiş tedavi sonuçlarını görselleştirilmiş bir şekilde sunarak onların Invisalign tedavisinin faydaları konusunda daha iyi fikir sahibi olmalarını sağlamak için tasarlandı. ClinCheck ‘‘In-Face’’ görselleştirme iş akışı, Align’ın dijital tedavi platformunun 3 bileşenini bir araya getiriyor: Hasta fotoğrafları için Invisalign Fotoğraf Yükleyici, hastanın diş yapısının 3 boyutlu modeli için gereken verileri yakalamak için iTero intraoral tarayıcı ve ClinCheck Pro 6.0.

‘‘Bulut tabanlı ClinCheck Pro 6.0 ve ClinCheck ‘In-Face’ Görselleştirme hekimlere sağladığımız uçtan uca dijital tedavi platformunun en yeni parçaları ve bulut tabanlı programlamanın kolaylığını, erişilebilirliğini ve görselleştirmenin gücünü temsil ediyor. 2 boyutlu bir yüz fotoğrafını 3 boyutlu tedavi planı ile birleştirerek hastaya özel kişiselleştirilmiş bir tedavi sonucu görseli yaratabilmek doktorların tedavi kabulü alması bakımından iyi bir araç.

ClinCheck ‘‘In-Face’’ Görselleştirmeye ek olarak, ClinCheck Pro 6.0 kullanıcılara, doktorlara daha sezgisel bir tasarım gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sağlayan bir tedavi planlama çözümü sunar. Bu gelişmeler doktorların 3 boyutlu kontroller üzerinde değişiklik yapabilmelerine izin veriyor. Ek olarak kullandıkları araçla ilgili ipuçları ve ürün tanıtımı turu gibi yeni eğitici özellikler içeriyor. Son olarak, bulut tabanlı çözüm doktorların farklı cihazlarda esnek bir şekilde tedavi planı uygulayabilmesini sağlar ve ek indirmelere gerek kalmadan yazılımın en son versiyonunun mevcut olduğundan emin olur.

Bir uygulama indirmeye ve yüklemeye gerek olmadan dişhekimleri, hasta dosyalarına erişmek için Invisalign Doktor Sitesinde oturum açarak ClinCheck Pro 6.0'a erişebilir. ‘‘In-Face’’ Görselleştirme’yi bulunduran ClinCheck Pro 6.0, 2020'nin üçüncü çeyreğinden itibaren kullanılabilir olacak.

Align Tecnology Türkiye: https://www.invisalign.com.tr/

 


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.