Dentiss Logo

Aktident Grubu Standında 80’li Yıllar

“Hayatınıza Değer Katan Gülücük” sloganı ile yükselişte olan Aktident, katıldıkları fuarlarda diş hekimlerinin gülücüklerini hoş bir konseptle ölümsüzleştiriyor.
23.11.2015       16.12.05
Aktident Grubu, geçtiğimiz günlerde GREATIST 2015 Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi kapsamında düzenlenen Greatist Ağız ve Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’daki standlarında kendilerini ziyaret eden diş hekimlerinin gülücüklerini ölümsüzleştirdi.

AKTİDENT markası ile 2015 yılında Türkiye pazarına giren Aktident Grubu, sektöre “Ağız ve Diş Bakım Ürünleri”, “Diş Protezi Bakım Ürünleri” ve “Ağız Sağlığı Ürünleri” olarak üç ana grupta ürün sunmaktadır. Aktident Diş Protez Bakım ürün grubu, protez diş kullanan hastaların bu yapay dişlerle de mutlu, rahat ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamaktadır. Ağız Sağlığı Ürünleri de; Aftamed markası ile jel, sprey, gargara, çocuk jel (junior), yüksek koruyucu kalkan jel olarak beş gruba ayrılmaktadır.

Katıldıkları organizasyonlarda diş hekimlerinin tebessümlerini 80’li yılların fotoğraf makinası ile ölümsüzleştirmek isteyen Aktident ekibi, “Hayatınıza Değer Katan Gülücüğü  Ölümsüzleştirmek İster misiniz?” sloganı ile diş hekimlerini IDEX 2016 fuarına davet ediyor.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.