Dentiss Logo

Ağız Yaralarını İyileştiren Murnia Serisi

Umayana, radyoterapi ve kemoterapi sonrası oluşan yaraları önleyip, iyileştiren Murnia ürün serisini ticarileştirdi. ABD patentini alan ürünler, Türkiye’den sonra Avrupa’da da kullanılmaya başlandı. Seri, 2023 itibariyle tüm eczanelerde satılacak.
28.12.2022       12.58.38

Teknopark İstanbul’da kurulan Umayana Ar-Ge ve İlaç, radyoterapi ve kemoterapi tedavisi sırasında oluşan yaraları önleyen ve iyileştiren ürünlerini ticarileştirdi. Şirket, Murnia Recovery Cream (iyileştirici krem), Murnia Mouth Gel (ağız jeli) ve Murnia Mouth Sprey (ağız spreyi) için ABD patentini aldı.

Murnia serisi ürünler, mukozit ve radyodermatit yaralarının yanı sıra yatak ve egzama yaraları gibi birçok farklı yara türü üzerinde de etkili. Ağız ve sindirim sisteminde oluşan yaraları iyileştiren Murnia serisi, yara oluşumunu da engellediğinden; kanser tedavisi ara verilmeden sürdürülebiliyor. Böylece hastanın konforu sağlanıp, tedavi maliyetleri büyük ölçüde azaltılabilecek.

Kaynak: İstanbul Ticaret Gazetesi


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.