Dentiss Logo

Ağız ve Diş Sağlığı Tedavilerinde 2023 Tarifesi

Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi, her yıl diş hekimleri odalarından gelen görüşler doğrultusunda, Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından belirleniyor. Yıl boyunca geçerli olacak tarife, endodontik tedavilerden protezlere, çene cerrahisinden ortodontiye kadar tüm uygulamaların ayrıntılı ücretlerini kapsıyor.
13.01.2023       16.38.37

Yıl boyunca geçerli olacak 'Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi', diş hekimleri odalarından alınan görüş ve öneriler doğrultusunda, Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Merkez Yönetim Kurulu’nun 14-15 Aralık 2022 tarihli toplantısında belirlendi.

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde geçerli olan tarifede, ücretlerin nasıl uygulanacağına dair açıklamalara da değiniliyor. Kitapçıkta, genel anestezi altında yapılan girişimsel işlemlerde, ev ve işyeri gibi hastanın bulunduğu yere gidilerek yapılan tedavilerde, çalışma saati dışında yapılan uygulamalarda ücretlerin yüzde 50 oranında artırılacağı belirtilmekte.

2023 yılı listesine göre diş hekimi muayenesi 315 TL, hipnoz (seans başına) 860 TL, bölgesel tomografi 585 TL, tek kanal için dolgu hariç kanal tedavisi 1170 TL, çocuk protezi 2020 TL, T.M.E. Stabilizasyon Splinti 3760 TL, diş çekimi 655 TL. Ağız ve diş sağlığı tedavi ücretlerinin tamamı buradan görülebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.