Dentiss Logo

Ağız ve Diş Sağlığı Paneli MÜSİAD’da yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sağlık Sektör Kurulu, 20 Kasım 2008 Perşembe günü saat 09:30’da “Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerinin Ülkemizdeki Yeri” konulu bir panel düzenledi. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen panele; TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, SGK İstanbul İl Müdürü Mustafa Kuruca, Türk Dişhekimleri Birliği 11. Dönem Genel Başkanı
21.11.2008       12.08.22

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sağlık Sektör Kurulu, 20 Kasım 2008 Perşembe günü saat 09:30’da “Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerinin Ülkemizdeki Yeri” konulu bir panel düzenledi.

 

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen panele; TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, SGK İstanbul İl Müdürü Mustafa Kuruca, Türk Dişhekimleri Birliği 11. Dönem Genel Başkanı Celal Korkut Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erman Tuncer, Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnci Oktay, DİŞSİAD Üyesi Yüksel Akyol ve İD4 Başkan Yardımcısı Dt. Köksal Özer konuşmacı olarak katıldı.

 

MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen olan panelde; Sağlıkta Dönüşüm Programı’nda ağız-diş sağlığı hizmetlerinin yeri, Türkiye’de ağız diş sağlığı hizmetlerinin finansmanı, Türkiye’de ağız-diş sağlığının korunması ve geliştirilmesinde; Temel sağlık hizmetleri açısından ağız diş sağlığı programları ile muayenehane ve diş hastanelerinde akreditasyonun önemi, kamu ve özel sektörün sunduğu dişhekimliği hizmetlerinin denetlenmesi, Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde muayenehane hekimlerinin geleceği ve dişhekimliği endüstrisinin dünü, bugünü ve yarını konuları tartışıldı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.