Dentiss Logo

Ağız Cerrahisi

Fragiskos D. Fragiskos tarafından kaleme alınan “Ağız Cerrahisi” isimli kitap, Prof. Dr. Ferda Taşar’ın çeviri editörlüğü ile Türkçeye kazandırıldı. Kitap, minör ağız cerrahisi teknikleri ve ilgili konularda okuyucuya hızlı bir referans ve geniş bilgi kaynağı sağlıyor.
08.05.2021       14.31.49

Fragiskos D. Fragiskos tarafından kaleme alınan “Ağız Cerrahisi” isimli kitap, geniş bir yelpaze içerisinde ayrıntılı olarak ağız cerrahisi konularını ve çok sayıda örneklemelerle cerrahi tekniklere ait aşamaların analizlerini içeriyor. Geleneksel teknikler ve güncel ilerlemeleri dengeli ve özlü bir tarzda sunan eser, minör ağız cerrahisi teknikleri ve ilgili konularda okuyucuya geniş bilgi kaynağı oluşturmakta. 

Prof. Dr. Ferda Taşar’ın çeviri editörlüğü ile Türkçeye kazandırılan kitapta, çeşitli yönleri ile cerrahi teknikler, ağız cerrahisinde kullanılan aletler ve materyaller, flep tipleri ve dikiş teknikleri, radyografik incelemeler, komplikasyonlar ve tedavileri, odontojenik enfeksiyonlar ve diş hekimliğinde antibiyotiklerin koruyucu ve tedavi edici kullanımı gibi birçok önemli konuyu bulmak mümkün. 

Kitabın önsözünde çalışmanın önemine değinen Profesör Omar Abubaker, “Diğer değerli kitaplardaki geleneği sürdürmek üzere Dr. Fragiskos mükemmel yazımı ve çok sayıda resimlemeyi içeren bir kitap hazırlamış bulunmaktadır. Geleneksel teknikler ve güncel teknik ilerlemeler dengeli ve özlü bir tarzda sunulmaktadır. Bu düzenleme ile bu kitap minör ağız cerrahisi teknikleri ve ilgili konularda okuyucuya hızlı bir referans ve geniş bilgi kaynağı oluşturmaktadır” diyor.

REKLAM

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.