Dentiss Logo

Aggressor Implant

AGS Medikal’in geliştirilmiş agresif yiv tasarımlı implantı olan Aggressor, doğal kök formu ile her kemik tipinde kuvvetli tutunma sağlıyor.
11.06.2021       11.14.05

Aggressor implantta apekse doğru yiv derinliği artırılmıştır. Geliştirilmiş agresif yiv tasarımı, çene kemiğinin boyun bölgesinde stres oluşturmaz. Çene kemiğinin apeksinden destek alarak yüksek primer stabilite değerlerine ulaşılır. Aggressor İmplant hemen yükleme için ideal tasarıma sahiptir. Apikaline doğru konikliği artırılmış İmplant, gövde tasarımı sayesinde yeni çekim soketinde ve d3-d4 kemik tipinde bile üstün primer stabilite sağlar.

Daha hijyenik ve mikro yivlerden arındırılmış boyun bölgesi ile alanda ekstra güvenlik sağlanır. Silindirik ve konik dizaynların ideal kombinasyonu olan hibrit dizayna sahiptir. Yüzey özellikleri geliştirilmiş yeni RBM yüzeylidir. Switch platform, İmplant ve dayanak bağlantısını kemik yüzeyinden uzağa taşıyarak boyun bölgesindeki kemiği korur. Yiv dizaynı kemiğe stres yaratmaz. 3.7, 4.3 ve 4.8 ölçüleri bulunmaktadır.

AGS Medikal: implance.com

 

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Mahmut Toklu
03.04.2022 16.24.10

Aggresör gold implant hangi ülkeye ait

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.