Dentiss Logo

AEEDC 2022 Fuarı için Milli Katılım Son Başvuru Tarihi 15 Ekim

AEEDC 2022 Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun, T.C. Ticaret Bakanlığından onay alınması ve yeterli başvuru olması durumunda 3’üncü kez İKMİB organizatörlüğünde, DİŞSİAD iş birliği ile gerçekleştirilmesi planlanıyor. Fuara İKMİB organizasyonunda katılmak isteyen firmalar için son başvuru tarihi, 15 Ekim 2021.
30.09.2021       13.45.43

Dental ekipmanlar ve malzemeler, diş laboratuvar ürünlerinin sergilendiği ve her yıl düzenlenen AEEDC Dubai Fuarı'na 2020 yılında 3 bin firma katıldı. Ağız ve diş sağlığı cihaz ve ekipmanları konusunda dünyanın 2’nci, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya bölgesinin en büyük fuarı olan AEEDC-UAE International Dental Conference & Arab Dental Exhibition’ı 66.071 kişi ziyaret etti.

REKLAM

Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), AEEDC 2022 Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu hakkında bir açıklama yayınladı. Açıklamaya göre, 1-3 Şubat 2022 tarihleri arasında Dubai/BAE’de düzenlenecek olan AEEDC Fuarı için Türkiye Milli Katılım Organizasyonu'nun, T.C. Ticaret Bakanlığından onay alınması ve yeterli başvuru olması durumunda 3’üncü kez İKMİB – İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde ve DİŞSİAD iş birliği ile gerçekleştirilmesi planlanıyor.

AEEDC 2022 Fuarı'na İKMİB ve DİŞSİAD organizasyonu dahilinde katılacak firmalar için yer kirası, özel stant konstrüksiyonu, kayıt ücreti (zorunlu giderler dahil), genel tanıtım giderleri, fuar alanında verilecek diğer hizmetleri içeren katılım bedeli, nakliye dahil 890 USD/m2, nakliye hariç 855 USD/m2 olarak açıklandı. Fuara İKMİB organizasyonunda katılmak isteyen firmaların, en geç 15 Ekim 2021 Cuma günü saat 16:00'a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Başvuru hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.