Dentiss Logo

AEEDC 2021 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu Başvuruları için Son Günler

T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan onay alınması ve yeterli başvuru olması durumunda “AEEDC Dubai” fuarı milli katılım organizasyonu 3. kez gerçekleştirilecek. Fuara İKMİB organizasyonu dâhilinde katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 Salı.
26.06.2020       11.43.20
9-11 Şubat 2021 tarihleri arasında Dubai/BAE’de düzenlenecek olan “AEEDC Dubai” fuarı milli katılım organizasyonunun, T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan onay alınması ve yeterli başvuru olması durumunda 3. kez, DİŞSİAD – Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği ile İKMİB – İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Dental ekipmanlar ve malzemeler, diş laboratuvar ürünlerinin sergilendiği ve her yıl düzenlenen “AEEDC Dubai” fuarına 2020 yılında 3 bin firma katıldı. Ağız ve diş sağlığı cihaz ve ekipmanları konusunda dünyanın 2. , Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya bölgesinin en büyük fuarı olan AEEDC-UAE International Dental Conference & Arab Dental Exhibition’ı 66 binden fazla kişi ziyaret etti.

“AEEDC Dubai” fuarına İKMİB organizasyonu altında katılacak firmalar için yer kirası, özel stant konstrüksiyonu, genel tanıtım giderleri, fuar alanında verilecek diğer hizmetler (catering, yazıcı, tarayıcı, katılımcı broşürü, katılımcı kiti vb) ile teşhir ürünlerinin (İstanbul-Fuar alanı-İstanbul) nakliyesini (m2 başına 0,2 m3) içeren katılım bedeli 890 $/m2’dir (nakliye hariç katılım bedeli 855 $/m2’dir).

Fuara İKMİB organizasyonu dâhilinde katılmak isteyenlerin, 30 Haziran 2020 Salı günü mesai bitimine kadar başvuru formunu doldurmaları ve 1.000 USD avans bedelini yatırmaları gerekiyor. Konu hakkında daha kapsamlı bilgiye
buradan ulaşılabilir.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.