Dentiss Logo

ADO’dan Davet: “Hayata gülümse, gülümset”

Ankara Dişhekimleri Odası (ADO), Dişhekimliği Haftası dolayısıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. Fotoğraf sanatına ilgi duyan diş hekimlerinin ve diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin başvuruda bulunabileceği yarışmanın ana teması “Hayata gülümse, gülümset!”.
09.10.2012       20.40.35
Ankara Dişhekimleri Odası (ADO), Dişhekimliği Haftası dolayısıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. Fotoğraf sanatına ilgi duyan diş hekimlerinin ve diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin başvuruda bulunabileceği yarışmanın ana teması “Hayata gülümse, gülümset!”. Diş hekimlerinin mesleklerine bakış açılarını yansıtmalarını amaçlayan yarışmanın jüri kurulunu Merih Baykara, Yaşar Berberoğlu, Ateş Erinanç, Murat Mutlu ve Mehmet Uluyüz oluşturuyor. 9 Kasım Cuma gününe kadar daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olmak koşulunda, en fazla üç fotoğrafla yarışmaya katılabilecek adaylar için oda tarafından belirlenen yarışma koşullarında fotoğrafların hem basılı hem de dijital ortamda teslim edilmesi, dijital kopyanın ‘jpeg’ formatında olması, 30x40 cm boyutlarına fotoğraf kâğıdına basılması gereken eserin arkasına rumuz ve eser adının yazılması gerektiği bildiriliyor. Yarışmanın ödülleri, önümüzdeki günlerde odanın internet sitesinden duyurulacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.