Dentiss Logo

Adıyaman ADSM’de Akşam Hizmeti

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ek mesailere başladı.
08.02.2016       14.30.29
Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 1 Şubat tarihinden itibaren ek mesailere başladı. Poliklinik, her gün saat 16.00 ile 20.00 arasında akşam polikliniği olarak hizmet veriyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Burhanettin Kömüroğlu; “Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı’nın almış olduğu karar doğrultusunda merkezimizde konuyla ilgili çalışmalar tamamlanmış olup 1 Şubat 2016 tarihi itibarıyla her gün saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında poliklinik hizmetleri vermeye başladık. Amacımız gün içerisinde hastanemize gelemeyen vatandaşlarımıza hizmet vermektir. Hastanemizde gün içerisinde verilen poliklinik hizmetlerimizin aynısı gece de verilmektedir.  Hedefimiz, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetlerini ön planda tutup Adıyaman halkına en iyi hizmeti sunmaktır.” şeklinde konuştu.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.