Dentiss Logo

AÇBİD 2014 Antalya’da

Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği'nin düzenlediği AÇBİD 8. Uluslararası Kongresi, 28 Mayıs-01 Haziran tarihleri arasında Antalya, Mardan Palace'da gerçekleştirilecek.
30.04.2014       16.32.58
Bilimsel ve sosyal programı oldukça zengin olan toplantıda, dünyadan ve Türkiye’den alanında saygın bilim adamları hem konuşmalarla hem de kurslarla bilimsel bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaşacak.

Geçen sene düzenlenen kongrede implant başlığının gördüğü ilgi dikkate alınarak implant oturumlarının genişletileceği, dentoalveoler cerrahi, ağız hastalıkları ve oral patoloji konularına yer veren bir oturumun da programa ekleneceği belirtiliyor.

Kongreye katılacak konuşmacılar ise şöyle: Daniel Buchbinder, Nabil Samman, Federico Hernandes Alfaro, Christopher Viozzi, George Obeid, Rafael Ruiz-Rodriguez, Vitomir Konstantinoviç, Peat Haers, Joseph Choukroun, Vladimir Popovski, Peter Ayliffe, Nicholos Kalavrezos, Jay Malmquist, Louis Mercuri, Guang Yan Yu, Kemal Mustafa Tekeli, Edwin Payne, Ilanko Ilankovan, Mohammad Bayat, Stephen E. Feinberg, Fereydoun Pourdanesh, Devin Okay.

Ayrıntılı bilgi için: www.acbid2014.org




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.