Dentiss Logo

A’dan Z’ye Diş Sağlığı, Yeditepe Diş TV’de

Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi bünyesinde kurulan Yeditepe Diş TV, ağız ve diş hastalıklarının tedavileriyle ilgili güncel gelişmeleri topluma aktarıyor ve merak edilenleri anlatıyor.
27.04.2022       11.21.18

Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi, yeni hizmetleriyle topluma ulaşmayı sürdürüyor. Hastane bünyesinde kurulan Yeditepe Diş TV, hastanenin Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Dilara Durna’nın yönetimi ve sunumuyla gerçekleştirilen yayınlarda, binlerce kişiye ulaşıyor.

Ağız ve diş hastalıklarının tanı tedavileri ve tüm güncel uygulamalarla ilgili sosyal medya kanallarından yayın yapan Yeditepe Diş TV, toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Alanında uzman hekimleri konuk ederek ulaşılabilir içerikler sunan platform, beslenme alışkanlıklarının ağız ve diş sağlığı üzerindeki etkileri, diş çürüklerinin yanı sıra aşınma ve hassasiyetlerin tedavisi, diş protezlerinin ve implantların bakımı, çocuk diş tedavilerinde güncel yaklaşımları, her yaştan hastanın ihtiyaçlarına göre ortodontik çözümleri, estetik uygulamalarda son yaklaşımları ve tüm bunlara teknolojinin ekledikleri gibi birçok konuyu meraklılarına sunuyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.