Dentiss Logo

Yurtdışı Eğitim Düşünenler İçin Yepyeni ve Güvenilir Bir Rehber

Kendisi veya çocuğu için yurt dışı eğitimi düşünenlere yönelik kullanışlı, güvenli, yepyeni bir platform: StudyACourse.com. Site, bu konuda bir çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Şimdilik sadece İngiltere’deki kurumlar var ama, platform yakında Avustralya, Kanada ve ABD’yi de bünyesine katacak.
22.07.2017       13.35.06
Yurtdışına dil öğrenmeye gitmek istediğinizde veya gerek kendiniz gerek çocuğunuz için Üniversite, yüksek lisans ve benzeri eğitimler düşündüğünüzde genelde ilk danışacağımız yerler hepimizin bildiği aracı kurumlar olur. Yüzlerce hatta binlerce okul arasından oradaki satış temsilcilerinin yönlendirmesiyle bir okul seçer ve kaydımızı yaparız. Aslında bir şekilde oradaki kişinin bilgisinin insafına kalmış oluruz.

Türk girişimcilerin İngiltere’de kurdukları bir şirket, öğrencilerin doğru okulu seçmesinde bu problemi ortadan kaldıracak yepyeni bir platform oluşturdu ve dünyada ilk kez Türkiye’de 2016 aralık ayında faaliyetlerine başladı.


ÖĞRENCİ İLE KURUMU GÜVENLE BULUŞTURAN BİR PLATFORM

www.studyacourse.com, Türkiye’den yurtdışına eğitime gidecek öğrencilerle, yurtdışında eğitim veren okulları tek bir platformda buluşturuyor. Bu platform, yurtdışında eğitim düşünen ve araştıran öğrencilere en doğru ve güncel bilgiyi direk olarak kaynağından aktarmakla kalmıyor, önceki öğrencilerin okullarla ilgili güncel yorumlarını da sitede aktif olarak paylaşıyor.

Bu site için, en kısa ifadesiyle booking.com’un eğitim versiyonu diyebiliriz. Genelde otel rezervasyonu için kullandığımız booking.com da neler yapabiliyorsak aşağı yukarı bu sitede de okul bulmak ve rezervasyon yapmak için aynı şeyleri yapabiliyoruz.

Yurtdışında eğitim düşünen bir öğrenci, binlerce okulu bu platformda isteğine göre filtreleyebiliyor, okullarla ilgili her türlü bilgiyi görebiliyor, videolarını izliyor, eski öğrencilerin yorumlarını okuyor, blog yazılarından bilgi edinip okul değerlendirme puanlarını karşılaştırabiliyor.



CANLI DESTEK HATTI

Sitede canlı destek hattı da mevcut. Öğrenci dilerse buradan da sorularına cevap alabilmekte. Ayrıca telefonla da müşteri hizmetlerine direk ulaşabilmek mümkün.

Karar aşamasında ise bu site üzerinden de kayıt yapma imkânı var. Site kendisine üye olan öğrencilere özel indirimler ve promosyonlar da sunuyor.

Şimdilik İngiltere'deki eğitim kurumları için hizmet veren bu platform yakında Amerika, Kanada ve Avusturalya’daki okulları da listesine ekleyeceğini duyuruyor.


ÜYELİK ÇOK KOLAY VE ŞİMDİLİK ÜCRETSİZ

Aşağıdaki linki ziyaret ederek, isim soyisim ve sadece e-mail adresinizle kolayca üye olabiliyorsunuz. Ardından adresinize gelen eposta’yı onaylamanız, üyeliğiniz tamamlanması için yeterli: https://www.studyacourse.com/uye-ol 

Ayrıca, site üyelik kaydını şimdi yaptıranlar, ilerleyen dönemde kullanmak üzere %10 indirim hakkına da sahip oluyor.
 
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.