Dentiss Logo

Vestiyer Yayın Grubu’nun 25. Yıl Hediyeleri Bitmiyor

Dişhekimliği Dergisi 25. Yılını kutluyor! Dişhekimliği Dergisi’ne 5 yıllık abone olan hekimlerimiz Prof. Dr. Mehmet Dalkız’ın “İmplantolojide Başarısızlık Sebepleri ve Çözüm Önerileri” ve Prof. Dr. Meral Ünür’ün “100 Olguda Ağız Hastalıları” kitabına ücretsiz sahip olacaklar.
31.05.2014       16.34.36
Türkiye‘nin, diş hekimliği konusunda, düzenli yayınlanan en köklü dergisi olan “Dişhekimliği Dergisi” 25. yılını çok değerli iki hediye ile kutluyor. Hekimler, 700 TL değerindeki bu abonelikten sadece 249 TL’ye yararlanabilecek.


Her Sayıda Yeni Kapak Konusu

Muayenehane dişhekimliği üzerine ve dişhekimlerinin hem dental hem de paradental sorunları, ilgi alanları, ihtiyaçları etrafında yayın yapan Dişhekimliği Dergisi’nin her sayısında yeni bir kapak konusu etrafında kapsamlı bir dosya oluşturuluyor. 

Buna ek olarak dişhekimliğinin farklı dallarından makaleler, sektörden haberler, ürün tanıtımları, bilgi testleri, kitap tanıtımları, dental ajanda gibi pek çok bölüm de Dişhekimliği Dergisi’nde yerini alıyor.


“İmplantolojide Başarısızlık Sebepleri ve Çözüm Önerileri” ile “100 Olguda Ağız Hastalıları” Hediye

Dişhekimliği Dergisi’ne 5 yıllık abone olan hekimler 260 TL değerinde iki kitaba ücretsiz sahip olabilecekler.


100 OLGUDA AĞIZ HASTALIKLARI
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meral Ünür’ün, Dr. Kıvanç Bektaş Kayhan ve Dt. Ceren Damla Özbek ile birlikte hazırladığı kitapta, 100 vakaya ait fotoğraflar ve açıklamalar bulunuyor. 

100 Olguda Ağız Hastalıkları adıyla, albüm niteliğinde yayınlanan kitap, diş hekimlerinin klinikte sık karşılaşabilecekleri vakalardan örnekler vererek, tanıyı kolaylaştırmak amacıyla hazırlandı. Büyük boy olarak hazırlanan kitapta, her vaka için fotoğrafların yanı sıra, o vaka ile ilgili teorik bilgi de veriliyor. 

Lüks kuşe kâğıda, birinci sınıf renkli ofset baskıyla hazırlanan “100 Olguda Ağız Hastalıkları", 134 sayfadan oluşuyor. Kitapta yer alan hastalıklardan bir kısmı şunlar: Eroziv / Büllöz Liken Planus, Herpetik Dolama, Oral Kandidiazis, Diabette Ağız Bulguları, Psoriasis, İlaca Bağlı Dişeti Büyümesi, Epulis Fissuratum (Protez Epulisi), Fibrom, Dev Hücreli Reparatif Granüloma, Lingual Varikosel, Erupsiyon Kisti, Siyah Kıllı Dil, Herpetik Gingivostomatitis, Dekubital Ulkus, Fizyolojik Pigmentasyon, Fissürlü Dil, Angular Şelitis (Perleş), Şimik Tahriş, Pemfigus Vulgaris, Lökoplazi, Rekkürent Aftöz Stomatit, Fordyce Granülleri, Hemanjiom, Enflamatuar Papiller Hiperplazi, Epidermoid Karsinom, Kusma Çürüğü, Ranula. 

İMPLANTOLOJİDE BAŞARISIZLIK SEBEPLERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü’nde bilimsel çalışmalarını sürdüren Kurucu Dekan Prof. Dr. Mehmet Dalkız’ın bu kitabı aynı zamanda DİŞSİAD kitaplığının ilk halkası.

Prof. Dr. Dalkız; kaleme aldığı implantoloji uygulamalarında karşılaşılan sorunlar, sebepleri, çözüm yöntemleri ve sonuçlarını 200 sayfalık kitabında anlatıyor. 120 TL liste fiyatı ile yayımlanan kitap 5 yıllık abonelere hediye olarak gönderilecek.
 

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirim?

25. yıl kampanyasından yararlanmak ve/veya Vestiyer Yayın Grubu’nun diğer dergileri hakkında sorularınıza cevap almak için; 0212 481 02 20 numaralı abone servisimizden Ergül Kaya, Elif Taman ile görüşebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.


Dişhekimliği Dergisi 113. Sayısı Çıktı
Yeni sayımız “Görüntüleme Sistemleri ve Tomografi Okuma” kapak konusu ile yayımlandı. Detayları aşağıdaki adresten okuyabilirsiniz.


http://www.dentiss.com/Yeni-Sayimiz-Cikti-Goruntuleme-Sistemleri-ve-Tomografi-Okuma-y2027.html






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.