Dentiss Logo

Vestiyer Yayın Grubu, DLS Bahrain’in Stratejik İş Ortağı Oldu

Dental yayıncılığın lideri VYG, MENA Bölgesi’nde eğitim ve etkinlikler düzenleyen BDA ve TARTEEB firmalarının 2018 Mart ayında düzenleyeceği “DLS3 Bahrain” etkinliğine “Stratejik İş Ortağı” olarak katılıyor.
28.12.2017       16.01.07
Türkiye’de dental yayıncılığın 28 yıldır lideri olan Vestiyer Yayın Grubu, Dentist’s LifeStyle Kongre ve Fuarı (DLS Bahrain) ile anlaşma yaparak Kongre ve Fuar’ın stratejik iş ortağı oldu.

Bu sene 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Crown Plaza Hotel – Bahreyn’de üçüncüsü yapılacak olan DLS Bahrain Kongre ve Fuarı, diş hekimlerinin, hem kariyer hem yaşam planları ile ilişkili olan tüm gelişmeleri ince ayrıntılarla sunmak için düzenleniyor.

Bahreyn Sağlık Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Shaikh Mohammed Bin Abdullah Al Khalifa’nın desteği ve MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) Bölgesi’nde genç yapısına rağmen oldukça kapsamlı diş hekimliği eğitimleri ve etkinlikleri düzenleyen BDA ve TARTEEB firmalarının işbirliği ile düzenlenen etkinlik, diş hekimliği, estetik, pazarlama, medya, fitness, moda, yaşam koçluğu, gönüllü çalışma gibi alanlarındaki en son bilimsel güncellemeleri tanınmış uluslararası konuşmacılarla bir araya getiriyor.

Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Irak, Suudi Arabistan, Umman ve Ürdün’den yoğun katılım olan kongre ve fuarda eş zamanlı düzenlenen panellerde de sağlık sektörünün ünlüleri olağanüstü başarılarını ve zorlu hikayelerini anlatacaklar.



KONGRE ve FUAR BİR ARADA


Bu etkinlikte dünyanın önde gelen akademik kuruluşları, diş hekimliği ve sağlık hizmetleri üreticileri, diş hekimleri ile ilgili markalar en yeni ürünlerini ve hizmetlerini anlatacak, sosyal sorumluluk platformları ise standları ile destek olacaklar.

Fuarda, diş hekimliği ile ilgili eğitim modülleri, ürün ve hizmetlerinin yanı sıra, diş hekimi / tıbbi bakım profesyonelinin mesleği dışında da ihtiyaç duyabileceği çeşitli alanlardaki ürün sergileyen firmalar da stand açacak.

Açılış seremonisinde Suudi Diş Hekimleri Birliği’nin de olacağı organizasyonun bazı konuşmacıları şöyle:

- Prof. Dr. Paulo Kano “Yüksek teknoloji sistemleri ile Estetik ve Fonksiyon”
- Prof. Dr. Tarek Salah “Seramik Lamina Veneerlerin Klinik Sorunları”
- Dr. Vinay Shivagange “Mikroskobik Endodonti-3RD Eye Endo’ya Giriş”
- Dr. David Montalvo “Gummy Smile’a İtiraz: Öngörülebilir Sonuçlar için Yeni Yaklaşımlar”
- Dr. Yusuf Ahmed Alzayani, “Cerrahi Olmayan Periodontal Tedavi: Metotlar ve Kanıta Dayalı Yaklaşım”
- Dr. Nabiel ALGhazali “Estetik Diş Hekimliğinde Mükemmele Ulaşmak için Paha Biçilemez İpuçları”
- Dr. Nausathkhan Ubayathulla “Koronektomi: En Kötüsünü Önlemek için En İyisini Yapmak”
- CDT Dan Stenkilsson “İletişimi Optimize Etme: Hem Hasta Hem de Diş Hekimini Tatmin Eder”




TÜRKİYE’DEN KONGREYE KATILMAK ve BAHREYN’İ GÖRMEK İSTEYEN HEKİMLERE, VESTA ÖZEL İNDİRİMİ

Vestiyer Yayın Grubu’nun da stratejik iş ortağı olduğu organizasyonda Türkiye’den katılacak olan diş hekimleri için kampanyalı iki paket hazırlandı.

İki kişilik Crown Plaza Paketi: Kongre katılımı, Crown Plaza Bahreyn’de iki gece oda/kahvaltı konaklama, havaalanı transferi, internet kullanımı 200 Bahreyn Dinarı. (Konaklama iki kişilik odada tek kişi şeklinde olup fiyata KDV dahildir)

Tek kişilik Wyndham Garden Paketi: Kongre katılımı, Kongre oteline 15 dakika mesafede 4 yıldız Wyndham Garden Manama’da iki gece oda/kahvaltı single konaklama, 110 Bahreyn Dinarı (KDV dahil)

Kayıt için [email protected] adresine Vestiyer Yayın Grubu (Vesta Akademi) yönlendirmesi ile katılacağınızı belirten eposta yazabilir ya da 0097337772247 numaralı telefona WhatsApp ile mesaj yollayabilirsiniz.

VİZE VAR MI?

Bahreyn’de, Türk vatandaşları için kapıda vize uygulaması var. Yani havalimanında indiğiniz zaman kolayca vize işlemlerini tamamlayıp, ülkeye girebiliyorsunuz.

BİLGİ ALMAK İÇİN

Detaylı sorularınız için Vestiyer Yayın Grubu’ndan Elif Taman’a 0212 481 02 20 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Haber: Elif Taman (VYG) 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.