Dentiss Logo

VESTA, Botoks Kurslarına Londra ve Girne’de Devam Ediyor

VESTA, sekiz yıllık tecrübe, onlarca kurs ve yüzlerce katılımcı ile Botoks ve Dermal Dolgu kursları konusundaki liderliğini, Londra ve Girne’de düzenlediği eğitimlerle sürdürüyor.
01.01.2017       07.30.44
Türkiye’de Botoks ve Dermal Dolgu eğitimlerine uzun yıllardır öncülük eden VESTA | Vestiyer Akademi, Girne ve Londra kurslarıyla, hekimlere alternatif destinasyonlar sunuyor. Yılda dört kez gerçekleştirdiği kursların ikisini Londra’da ikisini de Girne’de düzenleyen VESTA, 2017 yılındaki ilk Botoks ve Dermal Dolgu Kurs tarihini, 10-12 Mart Londra olarak duyurdu.

Uzman ve pratisyen tıp doktorları ile diş hekimlerinin katılabildiği ve Avrupa Birliği standartlarında bir müfredat üzerine düzenlenen eğitimler bu güne kadar onlarca kez gerçekleştirildi ve yüzlerce hekim bu kurslara katılarak sertifika aldı.

Eğitimler Türkiye’de Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimleri konusundaki en tecrübeli isimlerden olan Dt. Mustafa Bekerecioğlu; Birleşik Krallık’tan ise, Nortwest Aesthetics’in kurucusu, British Association of Cosmetic Doctors üyesi Dr. David Taylor tarafından veriliyor.

Kurs esnasındaki tercümenin de en az eğitmenler kadar önemli olduğunun bilince olan VESTA, yıllardır aynı tercümanla çalışmayı tercih ediyor. Kurslar, İngiltere’deki en tecrübeli tercümanlardan biri olan Kayhan Alsaç tarafından simültane tercüme ediliyor.


KNIGHTSBRIDGE ACADEMY ÇATISI ALTINDA

Knightsbridge Academy, Vestiyer Yayın Grubu’nun Birleşik Krallık’ta faaliyet gösteren eğitim kuruluşu. Gerek İngiliz, gerekse İngiltere dışından hekimler için medikal ve dental kurslar düzenleyen Knightsbridge Academy için VESTA’nın Londra’daki kardeşi demek yanlış olmaz.

Avrupa Birliği normlarına uygun bir formatta verilen Botoks ve Dermal Dolgu Kurslarının müfredatı da, yine bütünüyle AB’ye uyumlu hazırlandı. Kursun sertifikasyonu ise, Birleşik Krallık’ta akredite bir eğitim kurumu olan Knightsbridge Academy tarafından gerçekleştiriliyor.

Kurs sonunda, katılımcı hekimlere, Botulinum Toksin uygulamaları konusunda “Level/Seviye 1” ve “Level/Seviye 2” sertifikaları; Dermal Dolguda ise “Level/Seviye 1” sertifikası veriliyor.

İngiliz, Türk veya bir başka ülkeden katılacak olan bütün hekimlere açık olan eğitim, teorik ve uygulamalı bölümlerden oluşuyor.

Teorik eğitimler bütün katılımcılara aynı anda verilirken, uygulamalar küçük gruplar halinde (7-9 kişi) yapılıyor. Hem teorik anlatımlar esnasında hem de uygulamalı bölümde simultane Türkçe çeviri mevcut.


LONDRA ve GİRNE KURSLARI

Londra’da düzenlenen kurslar hakkında daha geniş bilgi edinmek için “Londra Botoks” linkini, Girne’de düzenlenenler için ise lütfen “Girne Botoks” linki izleyiniz.

Ayrıca 0555 518 87 27 no’lu telefondan VESTA Eğitim Organizasyon Sorumlusu İlhan Köse ile görüşebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.


“LONDRADAKİ KURS PAHALIDIR” DİYE DÜŞÜNÜYORSANIZ, BU NOT SİZİN İÇİN

Bu arada belirtmekte fayda var. Londra’da gerçekleştirilen kurslarda, katılımcı hekimlere daha fazla uygulama imkanı verilmesine rağmen, katılım ücretleri arasında neredeyse hiç fark olmaması dikkat çekici.

Londra pahalıdır diye düşünmeyin, VESTA tarafından gerçekten şaşırtıcı bir fiyatlandırma yapılmış. 




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.