Dentiss Logo

V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu İçin Kayıtlar Başladı

30 binin üzerinde ziyaretçi ağırlaması beklenen İDEX Fuarı, 9-12 Nisan 2020 tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleştirilecek. Dünyanın en büyük dental etkinliklerinden biri olan İDEX, V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu ile önemli bir bilimsel buluşmaya dönüşüyor. Sempozyum ve kurs programlarına katılmak için kayıtlar başladı.
05.02.2020       16.58.12
Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” bu yıl 9-12 Nisan 2020 tarihlerinde 5. kez gerçekleştirilecek. Zengin bir içerikle hazırlanan sempozyum, bini aşkın markanın yer alacağı İDEX Fuarı’nı kaçırılmayacak bir bilimsel buluşmaya dönüştürecek.
 
V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu için kayıtlar başladı. Alanında uzman uluslararası konuşmacıların sunumlarına ev sahipliği yapacak bu etkinlikte cerrahi, protez ve endodonti alanlarında saygın konuşmacılar kürsüde olacak. Ayrıca katılımcılar, kurs programlarından da ücretsiz yararlanabiliyor. Kurslarda sınırlı kontenjan olduğu için kayıt için hızlı davranmakta yarar var.
 
ÜTS Eğitimi 9 Nisan 2020 Perşembe Günü
 
Ürün Takip Sistemi (ÜTS), dental sektörde hizmet veren firmaları, diş kliniklerini ve dental laboratuvarları ilgilendiren, sisteme kayıt olmama durumunda çeşitli yaptırımları bulunan bir e-devlet uygulaması. Ancak gerek diş hekimleri ve diş teknisyenleri, gerekse firmalar işlemlerin nasıl yapacağını bilmiyor. “V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” 9 Nisan 2020 Perşembe günü ÜTS eğitimi ile başlıyor. Klinik sahipleri, diş laboratuvarları ve dental firmalar için büyük önem taşıyan bu eğitim, kaçırılmaması gerekenler arasında.

Hediye Kitabınızı Unutmayın

 
Sempozyumun kayıtlı katılımcılarına, Prof. Dr. Serhat Yalçın’ın kaleme aldığı “Diş Hekimliğinde Temporomandibular Eklem Hastalarına Yaklaşım” kitabı hediye edilecek. İlk 500 ziyaretçinin alabileceği kitabı, 11 Nisan 2020 Cumartesi günü 14.00 - 16.00 saatleri arasında DT Sempozyum alanında gerçekleşecek imza gününde, yazarına imzalatabilirsiniz.
 
Kitapta, TME’de görüntüleme bölümünü yazarak katkıda bulunan Prof. Dr. Serra Sencer, TME hastalıkları denince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve kitabın splint bölümünü hazırlayan Prof. Dr. Hanefi Kurt gibi çok değerli isimlerin katkıları bulunuyor. İlk 2 baskısı hızla tükenen kitabın gözden geçirilmiş ve düzenlenmiş 3. baskısında, bir psikiyatrist tarafından hazırlanmış yeni bir bölüm de var.
 
Diş Teknisyenliği ve Dental Asistan Oturumları Pazar Günü
 
Dört gün sürecek sempozyumun son günü olan 12 Nisan 2020’de, diş teknisyenleri ve dental asistanlar için oturumlar yapılacak. Diş Teknisyenliği Oturumları Prof. Dr. Hanefi Kurt başkanlığında, Dental Asistan Oturumları Dr. Mustafa Bekerecioğlu başkanlığında yapılacak. Etkinlik programı, her yıl olduğu gibi www.dtsempozyum.com adresinde yayınlanıyor. Programı bu adresten inceleyip ücretsiz kayıt yapabilir veya 0212 481 02 20 numaralı telefondan Vestiyer Yayın Grubu’na ulaşabilirsiniz.
 
Haber: Elvan Genç (VYG)

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.