Dentiss Logo

Signal’den Klorheksidinli Macun ve Gargara

Signal, diş hekimliği hastalarına klorheksidin oranları farklı iki diş macunu ve gargara sunuyor. %0,12 klorheksidinli ürünler genel küçük enflamasyonlarda ve kanamalar, %0,20 klorheksidinli ürünler ise derin gingivitler ve operasyon sonra doku iyileşmesinde kullanılabiliyor.
31.01.2013       13.01.34

Temel olarak ağız bakımında antibakteriyel ve antiplak olarak etki gösteren klorheksidin, bağışıklık sisteminin korunmasını güçlendirerek tedavi edici bir etki yaratır. Profesyonellerin tercihi olan bu yeni seri sadece eczanelerde bulunur. Signal Professional, diş eti ve ağız bakımına özen gösterenlere profesyonel bir bakım sağlar.

%0,12 Klorheksidinli Diş Macunu ve Gargara: Ağız bakımının düzgün yapılmadığı durumlarda oluşan kanamalar ve/veya genel küçük enflamasyonlarda, doku iyileşmesi üzerinde uzun süreli etki göstermesi nedeniyle tercih edilir. %0,20 Klorheksidinli Diş Macunu ve Gargara: Derin gingivitlerde ve operasyon sonra doku iyileşmesi üzerinde yoğun ve güçlü etki göstermesi nedeniyle tercih edilir.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.