Dentiss Logo

Sayısal Ortodontik Model ve Dahası için Orthomodel2

Hızla yayılan Orthomodel yazılımı, sayısal model arşivi ve ortodontik tedavi planlaması konusunda çeşitli analizler ve ölçümler ile hekimlere kısa sürede sonuca ulaşabilmeleri yönünde önemli faydalar sağlıyor.
25.06.2013       14.15.44
Orthomodel, yeni sürümü ile kliniklere yepyeni bir çözüm sunuyor. 5 yıl önce geliştirilmeye başlanan yazılımın tamamı ülke kaynakları ile geliştirilerek yine ülkemizde yer alan ortodonti uzmanlarına, eğitim kurumlarına ve sistemi kullanmak isteyen diş hekimlerine hizmet veriyor. Kullanıcı sayısı hızla artan Orthomodel yazılımı, sayısal model arşivi ve ortodontik tedavi planlaması konusunda çeşitli analizler ve ölçümler ile hekimlere kısa sürede sonuca ulaşabilmeleri yönünde önemli faydalar sağlıyor. Yazılımın çekirdeği yeni baştan yazılarak çoklu klinikler için daha verimli bir hale getirilmiş durumda. Yeni sürüm, hastalarıcccn tedavi takip notlarını ve seansların fotoğraf içeriklerini bir arada tutan yenilikçi bir tedavi takip arayüzü sunuyor. Yapılacak işler listesinde; o gün ya da o hafta yapılacak tedavi işlemleri, görevler ve önemli konular listelenerek otomatik olarak klinik ekibi yönlendiriyor. İşlemler, tedavi notları ve tedavi konusu otomatik olarak seçilebiliyor. Bu da klinik ekibe takip aşamasında daha iyi bir kontrol olanağı sağlıyor.

Orthomodel2’nin yenilikçi özelliklerinden biri de “takvim” modülü. Bu modül ile tedavi takibi ve hasta randevularınız ile birlikte tedavi işlemlerinde zamana bağlı görevleri de eş zamanlı olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Yazılımın belki de en maharetli bölümü ise “anamnez” modülü. Bu modül ile sadece bilim insanları için değil, tüm klinisyenler için onlarca kriter arasında çapraz sorgu yapabilme imkanı sunulmakta. Anamnez soruları ülke genelindeki ortodonti fakültelerinden alınan ortak sorulardan derlenmiş. Dilendiği takdirde kuruma özel sorular da eklenebilmekte. Ayrıca tedavide kullanılan aygıtlar, braket tipleri, markaları, teller ya da bilumum özel uygulamalar bu form uzantısına girilerek geriye dönük detaylı arama ve sorgulama yapılabilmekte. Orthomodel, Tel: 0216 577 75 65




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.