Dentiss Logo

Samsun’da Karadeniz Bahar Sempozyumu

Samsun Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Karadeniz Bahar Sempozyumu’nun 12.si 30 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
09.03.2016       13.54.04
Samsun Yelken Kulübü’nde düzenlenecek olan sempozyumda Prof. Dr. Sedat Küçükay, Dt. Engin Taviloğlu, Prof. Dr. Yaşar Özkan, Prof. Dr. Atilla Sertgöz, Doç. Dr. Serdar Uysal, Dt. Panur Yaramanoğlu ve Doç. Dr. Tuğrul Sarı sunumlarını gerçekleştirecekler.

“Biomimetic Diş Hekimliğinde Biyouyumlu Cam Karbomer Uygulamaları”, “Anterior Morfoloji ve Kompozit Tabakalama Teknikleri”, Dijital Teknolojilerin İmplant Planlama ve Cerrahi Pratikteki Avantajları”, “İmplant Üstü Hareketli ve Hibrid Protezler”, “Diş Hekimliğinde Dijital İş Akışı, 3D volumetrik Tomografi”, “Diş Hekimliğinde Dijital İş Akışı, CAD-CAM Sistemi” ve “İmplant Üstü Protezlerde Custom Abutmentin Önemi ve Geleceği” konularının anlatılacağı sempozyumda, bilimsel sunumlar dışında malzeme alış verişi yapılabilecek Expodental alanı da olacak.

Sempozyum sonunda yapılacak çekiliş için Mah-ya Diş Deposu, Kavo, DMaster, İz Dental, Solidental, İpana, 4T Dental, Güney Diş Deposu, Dentium, Tokuyama Dental, Denizbank, Kuzey Diş Deposu, Straumann, BioHorizons, Dentimplant, Türk Denta, Vefa Diş Deposu ve Quintessence Yayıncılık sponsor oldu.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.