Dentiss Logo

SİGNAL Yeni Bane V Serisi Diş Fırçaları

Signal Bane V serisi, derinlemesine temizlik sağlayan, hassas dişler için ve diş lekelerini çıkarmada daha güçlü etki yaratan 3 farklı diş fırçasından oluşuyor.
08.06.2016       15.37.23
Signal, ağız anatomisine en uygun tasarımı sayesinde ulaşılması en zor dişlere bile kolayca ulaşan yeni Bane V serisi diş fırçalarını tasarladı. Signal Bane V serisi, derinlemesine temizlik sağlayan, hassas dişler için ve diş lekelerini çıkarmada daha güçlü etki yaratan 3 farklı diş fırçasından oluşuyor.

Fırçalar, üç açılı boyunları, V şeklindeki kılları ve manevra kabiliyetiyle diş fırçalamayı kolaylaştırırken canlı renkleriyle dikkat çekiyor.

V-Clean: V şeklindeki fırça kılları sayesinde sıradan düz kesimli diş fırçalarına göre daha ayrıntılı ve fazla bakteri plağı temizler.

Slim Care: Yumuşak kılları ile diş minesine özel bakım uygulayacak şekilde hassas diş ve diş etleri için özel olarak üretilmiştir. Zor alanlara ulaşarak, derinlemesine ve hassas temizlik sağlar.

V-White: Fırça kılları dişteki lekeleri hassasiyetle temizlemek üzere tasarlanmıştır.

SİGNAL


Önemli Not: “Dentiss.com PNV-Piyasada Neler Var” sayfalarında yayınlanan ürünlere ait bilgiler, üretici, ithalatçı veya dağıtıcı firmalar tarafından hazırlanmaktadır. Dentiss.com’da yayınlanması, Vestiyer Yayın Grubu’nun bu ürünü tavsiye veya refere ettiği anlamına gelmez.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.