Dentiss Logo

Pratik Dişhekimliği İmplantolojisi

Bugüne kadar implantoloji konusunda yayınlanmış en kapsamlı kitap olan Pratik Dişhekimliği İmplantolojisi'nin basımı tamamlandı. Dr. Mehmet Dalkız'ın 15 yıllık emeğinin ürünü olan kitabın dağıtımına başlandı. Vestiyer Yayın Grubu, büyük boy, 640 sayfa, 21 bölüm, 5.000 fotoğraf ve 857 literatür barındıran Pratik Dişhekimliği İmplantolojisi kitabı için bir de kampanya düzenledi. Satış fiyatı 325 TL olan kitabı 31 Temmuz tarihine kadar alanlara, Dişhekimliği Dergisi ve Dental Tribune aboneliği hediye ediliyor.
01.07.2009       12.42.04
Bugüne kadar implantoloji konusunda yayınlanmış en kapsamlı kitap olan Pratik Dişhekimliği İmplantolojisi'nin basımı tamamlandı. Dr. Mehmet Dalkız'ın 15 yıllık emeğinin ürünü olan kitabın dağıtımına başlandı. Vestiyer Yayın Grubu, büyük boy, 640 sayfa, 21 bölüm, 5.000 fotoğraf ve 857 literatür barındıran Pratik Dişhekimliği İmplantolojisi kitabı için bir de kampanya düzenledi. Satış fiyatı 325 TL olan kitabı 31 Temmuz tarihine kadar alanlara, Dişhekimliği Dergisi ve Dental Tribune aboneliği hediye ediliyor.

 
EN KAPSAMLI İMPLANTOLOJİ KİTABI

Dr. Mehmet Dalkız’ın, 15 yıllık çalışma ve takipleri sonucunda kaleme aldığı ve Vestiyer Yayın Grubu titizliğiyle yayına hazırlanan Pratik Dişhekimliği İmplantolojisi, bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı “dental implantoloji” kitabı olma özelliğini taşıyor.
 
Kitap, implantolojinin tarihçesinden gelişimine, planlamadan cerrahi uygulamalara kadar, osseointegrasyon, biyouyumluluk, endodontik implantlar, tek diş eksikliklerinde implant uygulamaları gibi 21 ana bölümden oluşuyor.
 
Her bir bölüm, kendi başına bir kitap olacak kadar hacimli olmasına rağmen, tamamı tek bir ciltte birleştirilerek, dişhekimlerine, doktora öğrencilerine, diş teknisyenlerine ve öğrencilere eşsiz bir başvuru kaynağı sunulmuş oluyor.

SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN


KİTAP 21 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Dişhekimliğinde implantolojinin gelişimi ve tarihçesi | Dental implantolojide kemik  anatomi ve fizyolojisi | Dental implantolojide osseointegrasyon | Biyouyumluluk | Biyomateryaller | Dental implantlarda farklı yüzey özelliklerinin osseoentegrasyona etkisi | İmplantolojide biomekanik | Dental implantolojide teşhis. | Dental implantolojide planlama | İmplantolojide cerrahi uygulamalar | İmplantolojide ileri cerrahi uygulamalar | Endodontik implantlar | İmmediat implant uygulamaları | Tek diş eksikliklerinde implant uygulamaları | İmplant destekli protetik restorasyonlar | Ortodontide implant uygulamaları | İmplant destekli restorasyonlarda oklüzyon | Çene yüz defektlerinde implant uygulamaları | İmplantolojide oral hijyen ve hasta motivasyonu | Dental implantolojide komplikasyonlar ve çözüm yolları | Dental implant üretimi.

31 TEMMUZ TARİHİNE KADAR KAMPANYA

Satış fiyatı 325 TL olan kitabı 31 Temmuz tarihine kadar alanlara, 1 yıllık Dişhekimliği Dergisi ve Dental Tribune aboneliği hediye ediliyor. Eğer halihazırda abone iseniz, aboneliğiniz bir yıl uzatılıyor.


 
KİTABI GETİREN PTT GÖREVLİSİNE ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ

Kitabı sipariş vermek için bankaya, PTT'ye gitmenize gerek yok. Siparişininizi belirten bir epostayı [email protected] adresine yollayabilir veya bizi arayarak telefonla sipariş verebilirsiniz.

Kitabınızı ve dergilerinizin ilk sayılarını size teslim edecek olan PTT görevlisine kitabın bedeli olan 325 TL'yi nakit olarak ödeyebilirsiniz. Kitap bedeli haricinde herhangi bir havale, kargo vs. ücreti ödemenize gerek yok.

AXESS’E 3 TAKSİT

Axess kredi kartınızla 3 taksitte veya bir başka kredi kartınızla tek çekimde ödemek isterseniz, 0212 274 96 60 no’lu telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. Diğer ödeme seçenekleri için de arayabilirsiniz.

MEHMET DALKIZ KİMDİR?
 
1962 yılında Turgutlu-Manisa’da doğdu. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne girdi ve Dişhekimi ünvanı ile  mezun oldu. Tahsilini TSK desteği ile yapan Dr. Dalkız, 1984 yılında Teğmen, 1986 yılında Üsteğmen, 1992 yılında Yüzbaşı, 1996 yılında Binbaşı, 2000 yılında Yarbay, 2003 yılında Albay olmuştur.
 
GATA, Isparta Askeri Hastanesi ve İzmir Askeri Hastanelerinde dişhekimi olarak görevler yaptı.  GATA Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda 1997 yılından emekli oluncaya dek Öğretim Üyesi olarak çalıştı.
 
Uluslararası alanda; SCI-Expanded (Science Citation Index) veya SSCI tarafından endekslenen ve Pubmed tarafından endekslenen 3’ü olgu sunumu olmak üzere15 makalesi bulunmaktadır. Yine uluslararası alanda 12’si araştırma, 3’ü olgu sunumu olmak üzere toplam 66 tebliği mevcuttur.
 
Ulusal dergilerde 26 araştırma, 18 olgu sunumu ve derlemesi; ulusal kongrelerde sunulmuş 12 tebliği vardır, 7 ulusal kongreye de davetli konuşmacı olarak katılmıştır. 4 bilimsel kitabı ve bir bilimsel kitap bölüm yazarlığı mevcuttur. Eserleri toplam 120 uluslararası ve ulusal yayından atıf almıştır. 4 tez danışmanlığı, muhtelif sınav jüri üyelikleri yapmıştır. Mezuniyet öncesi ve sonrası eğitim programlarında dersler vermiştir, vermektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.