Dentiss Logo

Planmeca Emerald™ – İntraoral Taramanın Yeni Yıldızı

Yeni Planmeca Emerald™ Yeni Planmeca Emerald™ intraoral tarayıcı, dijital görüntülerin yakalanmasında çıtayı yükseltiyor. Rakipsiz hızı ve doğruluğuyla şu anda dünya üzerindeki en yüksek tarama düzeyini temsil etmektedir.
14.09.2018       09.43.50
Planmeca Emerald mükemmel bir kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve her koşulda üstün doğruluk ve inanılmaz derecede yüksek çalışma hızları sunmaktadır. Küçük boyutu ve düşük ağırlığı sayesinde tarayıcının kullanımı son derece kolaydır ve hastalar için de bir o kadar konforludur.

Planmeca Emerald’ın hatasız çalışan, otoklavlanabilen ve değiştirilebilen uçları, enfeksiyon kontrol önlemlerini daha basit ve verimli hale getirmektedir. Üzerinde bulunan iki düğme tarayıcının bir klavye veya fareye dokunulmasına gerek kalmaksızın çalıştırılmasına imkan tanır, hatta bir diş ünitesine bağlandığında ayak pedalı kullanılarak da kontrol edilebilmesi mümkündür. Ayrıca, tarayıcının ‘tak ve çalıştır’ tasarımı birden fazla odada ve dizüstü bilgisayarında kullanılabilmesini mümkün hale getirir.

Planmeca Emerald birbirinden farklı iş akışlarını destekleyecek esnekliğe sahiptir. Tarayıcı çok geniş bir tedavi aralığını desteklemekte ve implantoloji, ortodonti, protez ve maxillofasiyal cerrahi gibi farklı uzmanlık alanları için çok sayıda avantaj sunmaktadır. Açık olarak dışa ve içe aktarma seçenekleriyle düzenli olarak güncelleştirmeler ve sürekli yeni özellikler sunularak tarayıcının gelişimine devam etmesi ve daha da üstün hale gelmesi sağlanmaktadır.

Planmeca Emerald, taramadan tasarıma ve milling’e kadar tüm klinik restoratif iş akışını entegre eden Planmeca FIT® klinik CAD/CAM sisteminin bir parçasıdır.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.