Dentiss Logo

Planmeca Compact™ i5 Diş Üniti: Son teknolojiye göre tasarlandı - performans baz alınarak üretildi

Yeni Planmeca Compact™ i5 diş üniti, beş temel ilkeyi esas alır – tasarım, sağlık, temizlik, akıllı kullanım ve gelişim.  Tüm bu ilkeler, diş ünitinin her ayrıntısına dahil edilmiş ve işlevselliğin, dayanıklılığın, rahatlığın, güvenliğin ve estetiğin mükemmel bir birleşimi ile sonuçlanmıştır.
08.01.2019       14.06.29
Tasarım - Kullanıcı odaklı düşünce

Planmeca Compact i5, yalnızca zamandan tasarruf etmeye yönelik değil, aynı zamanda zaman içinde gelişim göstermeye yönelik tasarlanmıştır.  Kompakt ve hafif tasarımı, her tür diş kliniğini tamamlayıcı niteliktedir. Farklı çalışma tercihlerine göre kolaylıkla uyarlanabilir. Kolaylıkla yönlendirilen kol hareketlerinden kullanıcıya 25 ayrı dilde kılavuzluk edebilen sezgisel dokunmatik panele kadar diş ünitinin her bir ayrıntısı, günlük işleri mevcut olarak ve gelecekte mümkün olduğunca sorunsuz gerçekleştirmek üzere tasarlanmıştır.

Sağlık – Gönül rahatlığıyla muayeneye gelen hastalar, gönül rahatlığıyla çalışan diş hekimleri

Planmeca Compact i5'in tasarımında, hem hastaların hem de diş hekimlerinin sağlığı göz önünde bulundurulmuştur. Cihazın dengeli kolları, cihaz birimlerinin ergonomik kullanımını sağlarken sırtlık bölümünün daraldığı hareketli koltuğu ve akıllı kreşuarı sayesinde tedavi bölgesine rahatça erişilir. Hasta konforu daima göz önünde bulundurulmuştur: katlanabilir bacak dayanağı, hastanın koltuktaki hareketlerini kolaylaştırır. Kalıbı özel olarak tasarlanan döşemesi, hastaya hoş bir dişçi deneyimi sunar.

Temizlik – Güvenli bir çalışma ve tedavi ortamı

Planmeca Compact i5'de, enfeksiyon kontrolüne ilişkin temel işlevlerin tamamı, bütünleşiktir ve kendi birimlerinde bir düzene sahiptir. Temizlik işlemleri otomatik olarak gerçekleşir. Diş üniti üzerinde bulunan LED göstergesi, bu işlemlerin durumuna ilişkin uyarı verir. Ürünün sunduğu bu pratik çözümler, enfeksiyon kontrolünün daha kısa sürede yapılmasını sağlayarak hasta akışını hızlandırır ve kalite güvencesini iyileştirir. 

Akıllı Kullanım - Akıllı diş hekimliği çözümleri için akıllı araçlar

Planmeca Compact i5, Planmeca’nın diğer dijital ekipmanları gibi değerli veriler sunmak için bir ağa kolayca bağlanabilir. Planmeca’nın akıllı yazılım çözümleri sayesinde klinikler hasta akışlarını takip edebilir, gerçek zamanlı bilgilerle kapasitelerini optimum hale getirebilir ve ekipmanlarının kullanımını denetleyebilir. Ayrıca diş ünitinin sistemdeki akıllı işaret özelliği, kişiselleştirilmiş diş ünitine hafıza kartı üzerinden hızlı erişim sağlar.

Gelişim - Devamlı iyileşme

Kalite güvencesine ilişkin taleplerin arttığı ve hasta akışının devamlı geliştiği hızla değişen diş hekimliği dünyasında diş klinikleri için yeni ihtiyaçlar oluşmaktadır. Planmeca Compact i5, bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik tasarlanmıştır. Diş üniti için uzun bir kullanım ömrü garanti edilmiştir: ürün, istenildiğinde yeni özellikler kazandırılarak bir üst modele geçirilebilir. Bu özellik ürünü, gelecekte olabilecek değişikliklere hazır kılar.
 

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.