Dentiss Logo

PD (Produits Dentaires SA) Gelişmiş Kök Kanal İrrigasyonu İçin Yenilikçi Kanül Tasarımı

İsviçre endodontik şirketi PD (Produits Dentaires SA) tarafından tasarlanan ve üretilen yeni nesil irrigasyon kanülü, benzersiz esnekliği ve eşsiz yıkama kabiliyetleri sayesinde daha etkili ve dezenfekte kök kanal tedavisi sağlar.    
14.06.2019       17.17.57

IrriFlex kanülü, diş hekimleri için ortak bir problem olan; tamamen ve verimli bir şekilde karmaşık kök kanal sistemlerinin nasıl yıkanacağını çözer. Yumuşak bir polipropilen gövdeyi benzersiz bir yanal perfore uygulamasıyla birleştiren PD, kanal anatomisine kolayca adapte olabilen, çabucak uygulanan ve ulaşması imkansız olan kıvrımları bile yıkayabilen 30G bir iğne tasarlamıştır.


Sonuç, geleneksel metal kanüllerle karşılaştırıldığında daha verimli ve konforlu bir işlem için geliştirilmiş temizlik ve irrigasyondur.


PD’in patentli kanül tasarımı, güçlü yanal yıkama için uçta arka arkaya 2 taraflı perfore alanlar ve metal kanüllerden farklı olarak kök kanal hazırlığına uyacak şekilde konik bir şekil içeriyor. Yüzde 4 açılı tasarım, mekanik temizleme etkinliğini arttırmak için kök kanal duvarları boyunca kayma gerilmesini maksimuma çıkarır.

IrriFlex kanülü, geleneksel metal kanüllerle ulaşılması imkansız olan alanlarda smear, debris ve biyofilm gibi kalıntıların giderilmesini artırmak için kök kanalının güçlü ve tam bir şekilde yıkanmasını güvenle gerçekleştirir.

Kanüller, ISO 7 sertifikalı temiz bir odada üretilir ve tek hasta kullanımı için tasarlanmış ayrı mühürlü poşetlerde teslim edilir, böylece güvenlik en üst düzeye çıkarılır.

Bu yeni kanal ile PD, genel kanal hekimlerini ve kök kanal yıkamasını daha verimli, konforlu ve güvenli bir şekilde yapmak için destekler.

Daha fazla bilgi için pd-irriflex.com





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.