Dentiss Logo

Oral Rekonstrüksiyon Vakfı Araştırma Ödülleri için Başvurular Başladı

Ünlü araştırma ödülünün devamı ilan edildi. İki yılda bir düzenlenen yarışma, bilimsel gelişmelere ilgi duyan bütün araştırmacılara açık. Kazanan, çalışmasını, Oral Rekonstrüksiyon Global Sempozyumu’nda sunacak.
05.06.2017       10.15.20
Eski CAMLOG Vakfı, çalışmalarına, Oral Rekonstrüksiyon Vakfı ismiyle devam ediyor. Vakfın iki yılda bir düzenlenen ünlü araştırma ödülleri için başvurular başladı.

Bilimsel gelişmelere ilgi duyan genç, yetenekli bilim insanları ve uygulama odaklı klinisyenler, Oral Rekonstrüksiyon Vakfı’nın belirlediği konulardan biriyle ilgili çalışmalarını göndererek iki yılda bir düzenlenen yarışmaya katılmaya davet ediliyorlar.

2016/2017 döneminde Oral Rekonstrüksiyon Vakfı Araştırma Ödülünü kazananlar, çalışmalarını 26-28 Nisan 2018 tarihleri arasında Hollanda'nın Rotterdam kentinde düzenlenecek Oral Rekonstrüksiyon Global Sempozyumu’nda daha geniş bir kitleye sunma fırsatı da bulacaklar. Bunun yanı sıra en iyi üç yazara sırasıyla 10.000 EUR, 6.000 EUR ve 4.000 EUR para ödülü de verilecek.

Teşhis ve planlama, sert ve yumuşak doku yönetimi, implant destekli protezlerde sürdürülebilirlik, fizyolojik ve patofizyolojik yönler ve dijital prosedürlerdeki gelişmeler konularında hazırlanacak olan bilimsel makalelerin, tanınmış bir dergide İngilizce olarak yayımlanmış olması gerekiyor.

Bilimsel değerlendirme komitesinin önerileri ile seçilecek 2016/2017 araştırma ödüllerine katılmak isteyenler, bu linkten sunum ve katılım şartlarını okuyabilir ve buradan başvuru formuna ulaşabilirler.

Son başvuru tarihinin 30 Kasım 2017 olarak belirlendiği organizasyon hakkında ayrıntılı bilgi için https://orfoundation.org/awards/ linkini takip edebilirsiniz.



Haber:
Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.