Dentiss Logo

Oral-B’den Akıllı Diş Fırçası

Oral-B ürün yelpazesinin en yeni ürünü Orchid Purple Oral-B GENIUS akıllı diş fırçası, diş etlerinize iyi bakmanıza, sorunların üstesinden gelmenize ve sağlıksız diş etlerinin önüne geçmenize yardımcı oluyor.
08.03.2019       11.43.01
Oral-B ürün yelpazesinin en yeni ürünü Orchid Purple Oral-B GENIUS akıllı diş fırçası, Orkide Moru renk tasarımı ile her bir fırçalamada ağız sağlığını iyileştiriyor. Oral-B GENIUS'a özel olarak geliştirilen Diş Eti Koruma özelliği sayesinde, kullanıcılar başka şekilde farkına varamayacakları ya da görmezden gelebilecekleri sorunları görebiliyor. Ürün, Akıllı Fırçalama Değerlendirmesi, Pozisyon Algılama ve Basınç Haritası ile Diş Eti Kanamasını Değerlendirme’den oluşan üç farklı bileşen sunuyor.


Akıllı Fırçalama Değerlendirmesi: Tüketicilerin, başka şekilde farkına varamayacakları ya da görmezden gelebilecekleri diş eti sorunlarını görmelerini sağlıyor. Kullanıcıların doğal fırçalama davranışını değerlendiriyor ve gerçek zamanlı olarak nereye fazladan baskı uyguladıklarını gösteriyor. Ayrıca, değerlendirmeyi tekrarlamak ve zaman içindeki sonuçları karşılaştırmak için hatırlatmalar yapıyor.

Pozisyon Algılama ve Basınç Haritası: Bu ikisinin birleşimiyle tüketiciler hangi bölgeyi fazla fırçaladıklarını görebiliyor. Teknoloji, problemli alanları görselleştirerek tüketicilerin fırçalama alışkanlıklarını değiştirmelerini ve doğru baskının her yerde uygulanabilmesini sağlıyor.
 
Diş Eti Kanamasını Değerlendirme: Kullanıcıların diş eti kanamalarını takip etmesine ve kanamaları azaltmak için doğru fırçalama alışkanlıkları geliştirmesine yardımcı oluyor. Ayrıca sorun devam ederse diş hekimine gidilmesini öneriyor.
 
Yeni Diş Eti Koruma teknolojisine sahip Orchid Purple Yeni Oral-B GENIUS, manuel bir diş fırçasına göre diş eti çizgisi boyunca daha fazla plak yok ediyor, diş fırçalama işlemini dört gözle bekleyeceğiniz duyusal bir deneyime dönüştürüyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.