Dentiss Logo

Onur Diş Deposu’ndan Motopex Endo Motor

Son teknoloii ürünü Woodpecker Motopex cihazı, tek tuşla çalışma, sağ ve sol el kullanımına göre ayarlanabilme ve her marka kanal eğesine uyum özellikleriyle endodonti tedavilerine konfor getiriyor.
15.10.2019       17.05.54
Woodpecker  Motopex cihazı, endodonti tedavisinde kullanılan apex locaterli endodontik motor son teknoloji ile geliştirilmiş bir üründür. Cihaz anatomik apexi ölçebilme, 360 derece dönebilen rotary sistem ve reciprocal hareketi kendi bünyesinde çalıştırabilme özelliğine sahip olup, bu özellikler tek tek veya hepsi bir arada da kullanılabilir.

Cihaz, 8 mm’lik kafa yapısı ve 360 derece dönebilen 6:1 anguldruva sayesinde hasta ağzında ergonomik çalışma sağlar. Ürünün yazılım sistemi renkli, led ekran endodontik motor üzerinde olup hem görsel hem de sesli uyarısı sayesinde takip edilmeye uygundur. Sistem yazılımında 23 adet orginal kanal eğesi, tork ve hızları ile sisteme kayıtlıdır. Ayrıca auto start, slown down, auto stop ve reverse hareketleri için modlar mevcuttur.

Endodontik motor içerisindeki 10 adet memory hafıza, hekim tarafından kişisel değerler girilerek aktive edilebilir. Cihazın reciprocal hareket modu, hız ve tork ayarlamaya  müsait olduğundan sağ ve sol dönüş mesafesi, hekim tarafından manuel ayarlanarak istenilen marka kanal eğesi ile uygunluk gösterir. Cihazın kalibrasyon özelliği sayesinde istenildiğinde hekim tarafından tek tuşla çalıştırılabilir.

Şarj edilebilir Woodpecker  Motopex cihazı, kablosuz formu ile çalışma rahatlığı sunuyor. Cihaz 2000 Mah lityum iyon pil ile kendi kendine kapanabilme özelliğine sahiptir.  Güvenli anatomik apex ölçümünün yanı sıra sağ ve sol elini kullanan hekimler için değişim modları, ürünün bir başka avantajı. Böylece solak hekimler de endodontik motor ile konforlu bir şekilde çalışabiliyor. 










YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.