Dentiss Logo

Mlab Cusing R

Yeni Mlab Cusing R sistemleri, küçük dev Mlab’ın kullanıcılarına sunduğu bütün avantajları aynen sunarken titanyum tozu gibi reaktif malzemelerle üretim yapmayı da sağlar.
04.08.2016       18.11.12
Özellikle küçük ölçekli dental laboratuvarlara hizmet etmek için geliştirilmiş Mlab Cusing sistemine ek olarak geliştirilen yeni Mlab Cusing R sistemleri, küçük dev Mlab’ın kullanıcılarına sunduğu bütün avantajları aynen sunarken titanyum tozu gibi reaktif malzemelerle üretim yapmayı da sağlar.

Mlab Cusing R ile krom-kobalt tozunun yanı sıra titanyum tozundan da üretim yapılarak dental ürünler, medikal implantlar ve medikal cihaz üretimleri başarıyla gerçekleştirilebilir. Toz değişimi esnasında karışma riskini sıfıra indirerek güvenli ve hızlı bir şekilde toz değişimi sağlayan patentli “Drawer Principle” teknolojisine sahiptir.

Özellikle Titanyum gibi yanıcı ve patlayıcı reaktif tozlarla üretim için gereken ATEX güvenlik standartlarına uygundur. Titanyum, Altın, Gümüş, Bronz, paslanmaz çelik ve Krom-Kobalt alaşımlarını içeren geniş malzeme yelpazesi bulunur.

4C Medikal
Tel: 0212 438 28 02


Önemli Not: “Dentiss.com PNV-Piyasada Neler Var” sayfalarında yayınlanan ürünlere ait bilgiler, üretici, ithalatçı veya dağıtıcı firmalar tarafından hazırlanmaktadır. Dentiss.com’da yayınlanması, Vestiyer Yayın Grubu’nun bu ürünü tavsiye veya refere ettiği anlamına gelmez.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.