Dentiss Logo

Midyat’a Diş Hastanesi Yapılıyor

Dr. Özdemir, Midyat’ta 20 ünitelik diş hastanesi yapılacağını söyledi.
29.11.2016       14.46.15
MİDYAT (AA)

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Özdemir, 2017 yılında Midyat Devlet Hastanesi bünyesinde büyük bir ağız ve diş sağlığı hastanesi kurulacağını söyledi.

Kurulacak hastanenin Midyat ile çevre ilçelere ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan, bölgenin en büyük sağlık kurumu olacağını ifade eden Özdemir, Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde 20 üniteli olacak olan hastanenin 2017 yatırım planında yer aldığını belirtti.

Özdemir, Midyat Devlet Hastanesi alanında yeni binada kurulacak ağız ve diş sağlığı hastanesinin bir zarureti gidereceğini kaydederek, “Hastane, en yeni tedavi yaklaşımları ve kullanılan en ileri teknolojik cihaz donanımı ile donatılacak. Midyat ve yakın çevremize en üst düzeyde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunacak. Yapılacak iş ve işlemlerin çeşitliliği ve hekim sayısı artacak. Protez yapılabilecek düzeye gelineceği için Midyat halkının çevre illere gitmesine gerek kalmayacak. Diş ve diş hastalıklarıyla ilgili problemlerin büyük bir bölümünü burada yapabileceğiz.” diye konuştu.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.