Dentiss Logo

Manavgat ADSM’ye Yeni Poliklinikler Eklendi

Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde poliklinik ve personel sayısı arttırıldı.
01.09.2016       12.08.52
Renovasyon projesi kapsamında yaklaşık 9 ay önce Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde başlatılan mekan ve personel düzenlemeleriyle ilgili çalışmalarda önemli yol katedildi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Manavgat ADSM’de mevcut 16 olan poliklinik sayısının 26’ya çıkartıldığını belirterek, ihtiyacı karşılamak üzere artırılan polikliniklerde görevlendirilmek üzere diş hekimlerinin sayısında da artış gerçekleştirildiğini kaydetti.

Merkezde 3’ü uzman 19 olan diş hekimi sayısı, 6’sı uzman olmak üzere 33’e çıkarıldığını bildiren Yılmaz, “Manavgat ADSM, yapılan yeni düzenlemeler ile modern bir görünüme kavuşurken, hastaların daha iyi hizmet alabilmeleri için poliklinik odalarındaki tıbbi cihazların da yenilenmesi sağlanmıştır” ifadesini kullandı.

Yılmaz, vatandaşlara daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Merkezimiz, 24 saat kesintisiz hizmet verdiği için tüm hastalara gereken hizmetleri verebilecek düzeyde yapılanmış olmalıdır düşüncesinden yola çıkarak sterilizasyon birimi DAS standartlarına uygun hale getirilmiş, merkezi havalandırma ünitesi yapılmış ve birimde bulunan tıbbi cihazlar yenilenmiştir. Röntgen birimi ise yapılan düzenlemeler sonrası TAEK standartlarına uygun hale getirilmiş ve yeni panoramik röntgen cihazının hizmete girmesiyle hasta bekleme süreleri 10 dakikanın altına düşürülmüştür. Diş protez laboratuvarı da standartlara uygun hale getirilmiş ve tüm bu düzenlemeler sonrasında Antalya’da Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı ağız ve diş sağlığı merkezleri içerisinde ilk implant uygulaması burada gerçekleştirilmiştir.”

Yılmaz, merkezin çalışanlar açısından da imkanlarının iyileştirildiğini ifade ederek 50 kişilik yemekhane ve 60 kişilik eğitim-toplantı salonunun hizmete sunulduğunu, çevre düzenlemesinin de yapılarak otopark alanının genişletildiğini belirtti.

Kaynak: Hürriyet

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.