Dentiss Logo

AIM Academy, Üyelerini Belek’te Ağırladı

16-18 Kasım 2018 tarihlerinde 28 ülkeden bine yakın AIM Academy üyesi, Belek’teki Rixos Premium Otel’de buluştu.  
26.11.2018       11.38.27
Dental implantoloji alanında dünyadaki gelişmeleri takip etmek amacıyla kurulan AIM Academy, bilgi aktarımına dayalı bir eğitim platformu. Akademi, üyelerini 16-18 Kasım 2018 tarihlerinde, Belek’teki Rixos Premium Otel’de ağırladı. Bine yakın katılımcı 28 farklı ülkeden bu özel etkinlik için geldi.

AIM Academy üyeleri 2 gün süren sempozyumda diş hekimliğinin farklı branşlarından ve farklı ülkelerden 16 değerli konuşmacının dental implantoloji ile ilgili sunumlarını izleme fırsatı buldular. Değişik ülkelerden etkinlik için gelen katılımcılar, birbirleriyle kültürel ve bilimsel paylaşımlarda bulunma şansını yakaladılar.

Etkinlik içeriğindeki sosyal programlar ve Belek’in eşsiz doğası içerisinde bulunan otelin konforu, akademi üyeleri için eğlenme ve dinlenme fırsatı da sağladı.

AIM Academy üyeleri, 18- 20 Ekim 2019 tarihlerinde Ukrayna Kiev’de yapılacak olan 2. uluslararası sempozyumda yeniden buluşacak.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.