Dentiss Logo

Kliniklerimizin Kalbi Olan Hekim Yardımcılarına, Kalpten Bir Armağan

Diş hekimliği kliniklerinin en önemli bileşenlerinden olan hekim asistanları, GREATIST çatısı altında düzenlenen Asisdent Sempozyumu’nda 8. kez buluşuyor. Hem de GREATIST’ın 15. yılına özel olarak ücretsiz davet ediliyorlar.
04.10.2017       12.01.22
Yaptığı işe saygı duyan, mesleğine değer veren ve bilgi dağarcığına yatırım yapmak isteyen Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personelleri, sekizinci kez buluşuyor. Ağız diş sağlığı kliniklerinin ayrılmaz bir parçası olan “Diş Hekimi Yardımcıları”, GREATIST kapsamında düzenlenen Sempozyum’da bir araya geliyor. Mesleğinde yetkin bilim adamlarından mesleğe dair bilgiler ve ipuçları ediniyor.

Birbirinden değerli bilim adamlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan “8. Asisdent Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Sempozyumu”nun tarihi, 29 Ekim 2017, Pazar olarak belirlendi. GREATIST kapsamında yapılacak olan Sempozyum’a kayıtlar başladı.

Diş hekimliği kliniğinin ayrılmaz bir parçası olan hekim yardımcılarının bilgi, birikim ve meslek bilinci açısından daha üst seviyelere taşınması amacıyla daha önce yedi kez düzenlenmiş olan ulusal sempozyum, sekizinci kez gerçekleştirilmiş olacak.


NASIL KAYIT OLACAKSINIZ?

GREATIST 2017 kapsamında 29 Ekim 2017 günü Grand Cevahir Otel, İstanbul’da Oditoryum salonunda gerçekleştirilecek büyük organizasyon için online kaydınızı koltuklar tükenmeden tamamlamakta fayda var. 

Bu linki kullanarak ücretsiz kaydınızı hemen oluşturabilirsiniz Asisdent Kayıt Linki


KAÇIRIRSANIZ ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ…

Asisdent Sempozyumu’nda Prof. Dr. Muzaffer Ateş, Dr. Mustafa Bekerecioğlu, Doç. Dr. Kadriye Peker ve Dt. Seyhan Akar, bilgi ve birikimlerini, diş hekimi yardımcıları ile paylaşıyor. 

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi son sınıf öğrencileri ise, sizler için harika bir organizasyonla sahnede olacak.


PROGRAM YER ALAN SUNUMLAR

Dr. Mustafa Bekerecioğlu
Mikrobiyal Dental Plak ve Periodontal Hastalıklar

Doç. Dr. Kadriye Peker
Hasta Odaklı Hijyen Eğitimi Anlayışı ve Temel Prensipleri 

Workshop
Farklı Yaş Hasta Gruplarında Hijyen Eğitimi Uygulamaları

İçeriği Doç. Dr. Kadriye Peker tarafından hazırlanan ve farklı yaşlar için geliştirilen hastalarla ilgili çeşitli senaryoları içeren piyes İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5. Sınıf öğrencilerinden Fatih Işık, Kübra Mercin, Özcan Atakan Vargün, Davut Torlak, Büşra Çimen, Güner Erkan tarafından oynanacak.

Dt. Seyhan Akar
Klinik: Baş Rolü Asistanımla Paylaştığım Yer

Bütün detaylar için www.greatist.pro
 

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.