Dentiss Logo

İngilizce "Dental İstanbul Gazetesi"

İstanbul’u dünyanın sayılı dental kongre merkezlerinden biri haline getirme hedefiyle çalışmalarını yoğunlaştıran Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Dental İstanbul’u uluslararası platformda daha etkin ve düzenli tanıtmak amacıyla Dental İstanbul Gazetesi’ni yayınlamaya başladı. 13-15 Kasım 2009 tarihlerinde yapılacak olan Dental İstanbul Kongresi’nin uluslararası boyutunu genişletmeyi hedefleyen VYG, gazeteyi ilk olarak 24-28 Mart tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde yapılan 33. IDS Fuarı’nda dağıttı.
27.03.2009       14.20.26

İstanbul’u dünyanın sayılı dental kongre merkezlerinden biri haline getirme hedefiyle çalışmalarını yoğunlaştıran Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Dental İstanbul’u uluslararası platformda daha etkin ve düzenli tanıtmak amacıyla Dental İstanbul Gazetesi’ni yayınlamaya başladı. 13-15 Kasım 2009 tarihlerinde yapılacak olan Dental İstanbul Kongresi’nin uluslararası boyutunu genişletmeyi hedefleyen VYG, gazeteyi ilk olarak 24-28 Mart tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde yapılan 33. IDS Fuarı’nda dağıttı. Dental İstanbul Gazetesi, kongreye katılan firma temsilcileri, dişhekimleri, teknisyenler ve sektörün diğer temsilcileri tarafından ilgiyle incelendi.

 

Üç ayda bir yayınlanacak

 

Üç ayda bir yayınlanacak olan Dental İstanbul Gazetesi, uluslararası kongre ve fuarların yanı sıra dünyanın önemli dental firmalarının merkezlerine de gönderilecek. İngilizce olarak yayımlanan ve ilk aşamada iki bin adet basılan gazete sekiz sayfadan oluşuyor. Dental İstanbul Gazetesi’nin ilk sayısında, VYG hakkında ayrıntılı bilgiler, Dental İstanbul Kongresi’nin içeriği ve amacı, geçtiğimiz yıl yapılan kongrenin katılımcılarından bazılarının görüşleri, fuar alanının planı ve yıllardan beri kongreye ev sahipliği yapan Grand Cevahir Kongre Merkezi ile ilgili bilgiler yer alıyor. Gazetede ayrıca İstanbul’a gelmeyi planlayanlar için yararlı bilgilerin de bulunduğu bir bölüm bulunuyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.