Dentiss Logo

İnci Dental’den İleri İmplantoloji Kursu

İnci Dental tarafından düzenlenen, cerrahi ve protez birlikteliğiyle doğru endikasyon, uygun implant ve implantüstü restorasyonların hazırlanması konulu kurs, Prof. Dr. Bahar Sezer ve Doç. Dr. Övül Kümbüloğlu tarafından 24-25 Mayıs tarihlerinde verilecek.
02.05.2014       18.21.57
Hedefi, implant uygulamaları yapabilen hekimlerin bilgilerini tazelemek, implant hakkında doğru bildikleri yanlışları düzeltmek ve ileri implant uygulaması yapabilmelerine yol göstermek olan kursun dental implantasyon ve greftleme bölümünde; kemik oluşum mekanizması, kemik greftleri ve özellikleri, membranlar ve özellikleri, kemik genişletilmesi ve arttırılması ile ilgili protokol ve yöntemlerimmediat implantasyon ve greftleme gibi konular anlatılacak.

İzmir Renaissance Otel’de yapılacak eğitimin 2. gününde cerrahi ve protez pratik uygulamalar yapılacak. Uygulamalar, koyun kafasında ve bacağında kemik greftiyerleştirme ve membran uygulaması, kemik vidalarının kullanımı, ileri dikiş atma teknikleri, modeller üzerinde farklı ölçü maddeleriyle açık ve kapalıyöntemle implant transferi, geçici abutment ve zirkon uygulaması, ball ataşmanların proteze direkt yöntemle birleştirilmesi gibi noktalarda yapılacak.

Ayrıntılı bilgi: www.incidental.com.tr





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.