Dentiss Logo

IDS’te Kariyer Günleri Yapılacak

IDS 2015’te başarılı bir şekilde yapılan Kariyer Günleri, bu yıl yeniden düzenlenecek. Organizasyonda, dental sektörde kariyer yapmak isteyen gençlerden, ilerlemek isteyen uzmanlara kadar herkes ünlü firmalarla görüşme fırsatı yakalayacak.
13.01.2017       14.15.05
International Dental Show (IDS) bu sene 21-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. Köln’deki uluslararası etkinliğe yaklaşık 60 ülkeden 2.400'den fazla şirketin katılması bekleniyor.

2015 yılında düzenlenen IDS’te Kariyer Günleri düzenlenmişti. Başarılı olan organizasyon bu sene de gerçekleştirilecek. Dental sektörde kariyer yapmak isteyen gençlerin yanı sıra, iş fırsatları veya daha ileri eğitim isteyen deneyimli diş hekimliği uzmanları, dünyanın dört bir yanından önde gelen dental firmaların temsilcileriyle bu etkinlikte görüşme imkânı bulacaklar. Kariyer gelişimiyle ilgili yapılacak bu sunumlar, Recruitment Lounge’da düzenlenecek.

Bu yıl 4 ve 5. Hall’de yapılacak organizasyona katılacak firmalar, IDS ana sayfasında ilan edilecek ve özel basılı bir broşürde belirtilecek.

Haber: Dental Tribune International

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.