Dentiss Logo

IDEX’te Dental Tribune Türkiye Sempozyumu

DİŞSİAD ve DTI işbirliğiyle düzenlenen Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun ilki, 15 Nisan’da IDEX 2016 Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek.
23.03.2016       14.14.54
Dünyanın en güçlü, en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) ve Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) işbirliği ile bir ilk daha gerçekleşiyor. “1. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu”, Türkiye’nin ağız ve diş sağlığı endüstrisine yönelik düzenlenen en büyük fuarı olarak bilinen IDEX kapsamında yapılıyor.

İki yılda bir düzenlenen ve sektördeki son teknolojileri bünyesine alan İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İDEX, dünya genelinden katılan misafirlerini bu yıl, 14-17 Nisan tarihlerinde ağırlayacak. DİŞSİAD ve CNR Fuarcılık destekleri ile yapılan fuarda bu sene bir ilk daha gerçekleştirilerek “1. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” düzenlenecek. Sempozyum, fuarın ikinci günü, 15 Nisan’da diş hekimlerini bekliyor olacak.

BİLİM İNSANLARI YENİLİKLERİ ANLATIYOR

Türk diş hekimliği biliminden önemli konuşmacıların sunumlarını gerçekleştireceği sempozyuma dental sektörün büyük firmaları da destek oluyor. Rem Dental, Onur Diş Deposu, Öncü Dental, Güney Diş Deposu ve SMD Sağlık firmalarının da sponsor olduğu sempozyumda diş hekimliği bilimindeki yenilikler, katılımcı diş hekimlerine anlatılacak.

CNR Konferans Salonu’nda düzenlenecek Sempozyum, 15 Nisan 2016, Cuma günü yapılacak. Katılımın ücretsiz olduğu DT Türkiye Sempozyumu’na, kısıtlı kontenjan sebebiyle, mutlaka önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.


KADAVRA UYGULAMALI WORKSHOP

Kadavrada cerrahi/implantoloji eğitimleri konusunda ve oral bölge diseksiyonu konusunda dünyanın en tecrübeli çene cerrahlarından biri olan Dr. Norbert Fock, Dental Tribune Türkiye Sempozyumu kapsamında, Dr. Becen Demir ile birlikte sahne alıyor. Uzun yıllardan beri Viyana Tıp Üniversitesi bünyesindeki Anatomy Training Center’da dünyanın dört bir tarafından gelen diş hekimlerine eğitimler veren Dr. Fock, DT Sempozyumu kapsamında yapacağı 2 saatlik workshop ile katılımcı diş hekimleriyle buluşuyor.

Dr. Norbert Fock ve Dr. Becen Demir’in birlikte gerçekleştireceği sunumda, katılımcı diş hekimleri, kadavra üzerinde uygulanacak operasyonları izleme, merak ettikleri soruları doğrudan sorma fırsatı bulacaklar. 15 Nisan 2016 Cuma günü saat 09:30’da başlayacak olan sunumun 2 saat sürmesi planlandı. Sunuma sadece diş hekimleri katılabiliyor ve önceden mutlaka kayıt yaptırmış olmak gerekiyor.

Workshop esnasında ele alınacak konuları şöyle sıralamak mümkün:

KADAVRADA MANDİBULAR VE MAKSİLLER BÖLGE DİSEKSİYONU
- Anatomide tehlikeli bölgeler
- Damar ve sinirlerin diseke edilerek incelenmesi
- Nervus lingualis’in bulunması
- Mandibular kanal
- Nervus alveolaris inferior’un bulunması

SİNÜS YÜKSELTME
- Açık sinüs ameliyatı
- Greft ve membran yerleştirme
- Uygun dikiş teknikleriyle kapatma.


KATILIM ÜCRETSİZ, KAYIT MECBURİ

IDEX Fuarı kapsamında, CNR Fuar alanındaki konferans salonunda yapılacak olan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na katılmak ücretsiz fakat sınırlı kontenjan sebebiyle önceden kayıt yaptırılması gerekiyor. Kayıt işlemleri için 0212 481 02 20 no’lu telefonlardan Ergül Kaya veya Elvan Genç ile görüşmek mümkün.

EPOSTA İLE KOLAY KAYIT

DT Türkiye Sempozyumu’na ücretsiz olarak kayıt olmak ve katılmak için aşağıdaki bilgileri içeren bir epostayı [email protected] adresine göndermeniz de yeterli.

- Adınız Soyadınız
- Cep telefonu numaranız
- Eposta adresiniz
- Hangi şehirden katıldığınız

Kontenjan 350 kişiyle sınırlı olup, başvuru önceliğine göre kayıt alınmaktadır.
Sorularınız için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Elif Taman, Ergül Kaya ve Elvan Genç ile görüşebilirsiniz.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.